007 Legends maakt gebruik van Kinect en mogelijk Move

Gisteren werd de nieuwe game van James Bond aangekondigd. Het spel heet 007 Legends en combineert de verhalen van zes films. De game is nu al te pre-orderen op Amazon en heeft daar de toevoeging Kinect in de titel gekregen. 007 Legends wordt gemaakt door Eurocom, de ontwikkelaar van Goldeneye 007: Reloaded. Hierin kon je ook met de PlayStation Move spelen, dus eenzelfde functionaliteit voor 007 Legends is te verwachten.

Een releasedatum staat ook bij de pre-order, namelijk 16 oktober in de Verenigde Staten. Deze datum is nog niet bevestigd door Activision, maar lijkt aannemelijk. De nieuwe Bond-film Skyfall draait immers vanaf 26 oktober in de bioscopen.

  1.   
    jamrex007's avatar

    op Tomb raider na, is dit toch wel de beste spel wat deze herfst uitkomt.

  2.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Okee, ik snap je enthousiasme Jr.007, maar is het niet wat vroeg om te oordelen over een spel waar bijna geen enkele info over is verschenen? Dat terzijde moet ik wel toegeven dat ik altijd vertrouwen blijf houden in iedere Bond titel die wordt aangekondigd. Het goede concept is er, nu alleen nog een goede ontwikkelaar die weet wat een Bond game goed maakt.
    Jammer om te zien dat Raven Software’s project niet zo soepel verliep, want het zag er naar mijn mening redelijk interessant uit.

  3.   
    jamrex007's avatar

    B@S schreef, "Okee, ik snap je enthousiasme Jr.007, maar is het niet wat vroeg om te oordelen over een spel waar bijna geen enkele info over is verschenen? Dat terzijde moet ik wel toegeven dat ik altijd vertrouwen blijf houden in iedere Bond titel die wordt aangekondigd. Het goede concept is er, nu alleen nog een goede ontwikkelaar die weet wat een Bond game goed maakt.
    Jammer om te zien dat Raven Software’s project niet zo soepel verliep, want het zag er naar mijn mening redelijk interessant uit."

    Misschien ben je vergeten dat dit jaar james bond 50 jaar word. en dit spel word niet zomaar een spel het word een jubileum spel. 6 films in een spel betekent 6 verschillende verhaalijnen en hopelijk een net zo goeie multiplayer als Nightfire en een coop die net zo goed is als everything or Nothing.. dit word gewoon de beste bond game ooit. ik denk niet dat ze na 50 jaar een slappe spel op de markt gaan brengen.