Halo 4 richting de winkels op 6 november

We meldden eerder vandaag al dat er groots nieuws omtrent Halo 4 aan zat te komen. Nu kunnen we dit beamen, want Halo 4 heeft vandaag inderdaad een releasedatum gekregen. Microsoft en 343 Industries zorgen er voor dat Halo 4 op 6 november in de winkels zal liggen. Of dit de grootste release van het jaar zal worden, dat mogen jullie bepalen, maar dat vele gamers weer flink aan de multiplayer gaan is nu al duidelijk.

Update: Voor deze mooie gelegenheid is er een speciale video van Red vs. Blue uitgekomen. Die video is, zoals altijd met Red vs. Blue het geval is, niet erg informatief, maar daar gaat het ook niet om.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Jeeeeuuuh!
  Nu moeten ze alleen nog een Legendary Edition aankondigen met een beeld of een helm erbij net als Halo 3 en Halo Reach. πŸ™‚

 2.   
  grassyfuzz's avatar

  Ik vind hoe je er online uit ziet echt lelijk 😑

 3.   
  Sub-Zeuro's avatar

  grassyfuzz schreef, "Ik vind hoe je er online uit ziet echt lelijk 😑 "

  Hoe zag je het liever dan?

  Ontopic: Jammer, hoopte dat ie deze zomer af zou zijn…i’m a big spender in november. πŸ™„

 4.   
  xColdNight's avatar

  Kijk niet meer zo uit naar Halo als dat ik vroeger deed, maar omdat Halo m’n eerste console game was blijf ik de game toch trouw en ben ik toch benieuwd wat deze Halo ons gaat bieden πŸ™‚ En mooi dat de releasedate weer in November is, kan ik het weer als verjaardagscadeau vragen πŸ˜† Of Sinterklaas lief aankijken πŸ™‚

 5.   
  abc6465465464's avatar

  MEGASEGA schreef, "

  ”grassyfuzz” schreef, "Ik vind hoe je er online uit ziet echt lelijk 😑 "

  Hoe zag je het liever dan?
  Ontopic: Jammer, hoopte dat ie deze zomer af zou zijn…i’m a big spender in november. πŸ™„ "

  Ja dat probleem ga ik ook hebben. Vooral Rond november he. Uit mijn hoofd: Bioshock Infinite, de nieuwe COD voor de zombies, Halo 4, AC 3, Far Cry 3.

  Edit: En natuurlijk niet te vergeten ook nog Borderlands 2 ^^