Just Add Water teaset Oddworld: Hand of Odd

Just Add Water is voor vele niet een naam die er direct uitspringt, maar toch heeft deze ontwikkelaar een nobel streven; het opnieuw leven inblazen van de Oddworld-serie. Na een HD-versie van Oddworld: Stranger’s Wrath en de aankondiging dat JAW deze game ook naar de PlayStation Vita wilt brengen stonden veel fans al klaar voor meer. Daarop reageerde de ontwikkelaar met een nieuwe Abe’s Oddysee game, die spoedig moet verschijnen. Maar dat is niet het enige!

Zojuist heeft Just Add Water een site geopend waarop een logo te zien is van een nieuwe Oddworld game, genaamd Hand of Odd. Vooralsnog ontbreekt er ontzettend veel informatie, dus veel meer dan deze afbeelding kunnen we jullie niet tonen.


Uiteraard zullen jullie het meteen kunnen lezen op GamersNET zodra er meer informatie beschikbaar komt. Voordat het zover is staat er nog maar één vraag klaar: Wat denken jullie dat Oddworld: Hand of Odd gaat worden?

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Dit is top. Ik ben opgegroeit met onze groene vriend Abe. Munch en Strangers Wrath vond ik dan weer minder. Hopelijk gaan ze terug naar hun roots. Die games waren namelijk legendarisch!

    Staat er nou dat er een nieuwe Abe’s Oddysee komt? Wanneer???