Nieuwe afbeelding voor G.I. Joe: Retaliation

G.I Joe: Retaliation heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven op haar Facebookpagina. Hierop is onder ander Bruce Willis te zien, die strak in pak met een geweer in gereedheid klaar staat om een gevecht aan te gaan.

Bruce Willis speelt in deze film de rol van Joe Colton, de allereerste G.I. Joe, die ook de oprichter is van het G.I. Joe opleidingsprogramma. Op de achtergrond van de poster is ook nog Adrianne Palicki te zien in de rol van lady Jaye, die meevecht met Joe Colton.

G.I. Joe: Retaliation is het vervolg op de film G.I. Joe: The Rise of the Cobra uit 2009. In dit deel word een groot deel van de G.I. Joe’s geëlimineerd door Zartan (Arnold Vosloo), een spion van Cobra. Daarbij zorgt hij er ook voor dat de overgebleven Joe’s gezien worden als landverraders. Om dit alles recht te zetten en wraak te nemen komen de overgebleven Joe’s samen om Zartan en Cobra aan te pakken.

Onder de overgebleven Joe’s bevind zich dus de voorgenoemde Joe Colton, maar ook de geblokte Roadblock (Dwayne Johnson) en Cpt. Duke Hauser (Channing Tatum), die ook al aanwezig was bij de film Rise of the Cobra.

G.I. Joe: Retaliation verschijnt op 10 augustus 2012 in de Bioscoop.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren