Officiële Adventure Time Nintendo DS-game in de maak

“What time is it?”, ”Adventure Time!”, want bedenker en schrijver van de show Adventure Time, Pendleton Ward, heeft bekend gemaakt te werken aan een officiële game voor de cartoon. De bebaarde schrijver liet het goede nieuws horen via zijn Twitter en de officiële Adventure Time Tumblr.

Adventure Time gaat in de Verenigde Staten net van start aan haar vierde seizoen. Ook in Nederland is de tekenfilmserie al enige tijd te bewonderen op Cartoon Network, al dan niet met de voice-acting van acteurs als Tom Penny (Spongebob Squarepants) of John DiMaggio (Marcus Fenix van Gears of War). Hier heet de knotsgekke show dan ook ‘Tijd voor Avontuur’.

Fans van de meest willekeurige en kleurrijke cartoon zullen er ongetwijfeld blij mee zijn dat Pendleton Ward samen met WayForward Technologies bezig is aan een Adventure Time Nintendo DS-game. Wat voor game het hier betreft, is helaas nog niet bekend. We weten alleen dat Pendleton Ward nauw samenwerkt met WayForward Technologies om een Nintendo DS-spel, en géén Nintendo 3DS-titel, af te leveren.

  1.   
    Flapjack's avatar

    Finn the human and jake the dog en princess bubblegum en iceking…. 1 van de beste cartoons op dit moment ook aanraders zijn: uiteraard spongebob sqaurepants en de wat minder bekende maar minstens evengoede: the marvelous misadventures of flapjack. (ja flapjack als in mijn profielfoto en naam en dus niet een of andere pannenkoekXD) .

    ADVENTURE TIME.

  2.   
    toqeer's avatar

    steeds als ik wat lees over deze game maakt me alleen maar meer nieuwsgieriger 😛

  3.   
    Tom's avatar

    Mathematical! 8)