Nieuwe Posters voor The Avengers

The Avengers begint een behoorlijke hype te worden en wij doen daar vrolijk aan mee. Het duurt nog meer dan een maand voordat de film in de bioscopen te zien is, maar elke filmliefhebber kan nu al niet meer wachten. Marvel is hier uiteraard ook van op de hoogte en probeert onze aandacht vast te houden. Ditmaal door het uitgeven van 4 nieuwe posters waarop onze helden staan afgebeeld.

Black Widow (Scarlet Johansson), Iron Man (Robert Downing Jr.) en Captain Americe (Chris Evans) hebben een eigen poster en The Hulk (Mark Ruffalo) en Hawkeye (Jeremy Renner) moeten er een delen.

De grote afwezige op deze posters is Nick Fury (Samuel L. Jackson), de man die een belangrijke rol speelt in de film. Als de veiligheid op Aarde wordt bedreigd door Loki, besluit Nick Fury The Avengers bij elkaar te halen om de Aarde te redden en om Loki te verslaan.

The Avengers is overigens niet de eerste film die Marvel uitbrengt. Marvel is namelijk bezig om een hele collectie te maken, die goed aansluit op haar enorme stripboekverzameling. Zo zijn de films Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor en Captain America: The First Avenger al voorgegaan. Verder staan Iron Man 3 en Thor 2 in ieder geval al in de planning, maar een Captain America 2 ligt ook in de lijn der verwachting.

Laten we echter niet op de tijd vooruit lopen en eerst gaan genieten van The Avengers en de 4 bijbehorende posters:

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren