Veel sappige details Gears of War 3: Forces of Nature onthuld

Gears of War 3 heeft net als zijn voorganger al veel downloadable content cadeau gekregen en binnenkort kunnen we aan de slag met een nieuw DLC-pakket, die de naam Forces of Nature met zich mee zal dragen. Forces of Nature zal zich niet op de singleplayer van de game gaan focussen, maar opnieuw een uitbreiding op de multiplayer worden. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we een aantal nieuwe (en oude) maps, weapon-skins en nieuwe modi tegemoet gaan komen in het stukje DLC. Wij bij GamersNET zetten alvast wat details op een rijtje.

Forces of Nature zal vijf nieuwe maps aanbieden: Aftermath, Artillery, Cove en HD-mastered versies van Gears of War-maps Jacinto en Raven Down. Een video van de map Raven Down in actie kun je hieronder bekijken:


Daarnaast zullen we ook kunnen spelen met nieuwe skins voor zowel de speler als voor zijn/haar wapens.

Wellicht het leukste aan Forces of Nature zit hem echter niet in de nieuwe wapens, skins en maps, maar in de “Environment Triggers”. Zoals de naam al zegt gaan de maps in de DLC het ons flink moeilijk maken, want de Locust is niet je enige vijand. Zo kan er een aardbeving ontstaan in de map Aftermath, wordt Cove bedekt in een dikke laag mist en zullen we op Artillery op moeten passen voor een tornado.

Kortom, Forces of Nature kan de fans van de Gears of War-serie veel nieuw plezier geven, maar of dit ook het geval zal zijn zullen we over twintig dagen weten, want dan kunnen we de DLC downloaden via de Xbox Marketplace.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Ik zal dus binnenkort even MP halen voor Raam’s Shadow en Forces of Nature 😉

 2.   
  abc6465465464's avatar

  Mja Gears Of War 3 krijg meer support dan 1 & 2 in de vorm van DLC. Ik zou zeggen ga zo door epic games :D.

  En Pascal ik weet dat je dit leest dus HA !