Alle Darksiders II pre-orders worden geupgrade naar special edition

Mensen die Darksiders II hebben gereserveerd of dat nog van plan zijn om te doen, kunnen een special edition van de game ontvangen als hij op 29 juni aanstaande verschijnt. Dit geldt voor alle versies, dus zowel voor PlayStation 3-, Xbox 360- en PC-eigenaren en de special edition geeft recht op de eerste DLC, gratis en voor niks. Deze singleplayer DLC, Argul’s Tomb genaamd, zal echter niet op launch verschijnen, maar op een nog nader te bepalen datum. Bezitters van de special edition kunnen hem dan gratis naar binnen halen.

 1.   
  EnkiBook's avatar

  BETER! ๐Ÿ˜€

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  jammer genoeg bevat deze special edition alleen DLC en niet zoals bij The Darkness II naast DLC nog wat meer extra’s. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Wat zielig:S Al game content zo goed als klaar hebben liggen en dan toch als DLC, los van de game verkopen.:S

 4.   
  Hitman047's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "jammer genoeg bevat deze special edition alleen DLC en niet zoals bij The Darkness II naast DLC nog wat meer extra’s. ๐Ÿ˜‰ "

  Er zit wel degelijk meer in, hoor. ๐Ÿ˜ณ

  Zie plaatje.

 5.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  @Above,

  vergeet niet dat jij de Collectors Edition als plaatje heb gekozen. Overigens ziet die er wel erg vet uit met name de skull van dead

 6.   
  Cyart's avatar

  hoe lang moet het nog duren voordat je een compleet spel koopt?

 7.   
  Kill Gamer 01's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "[quote=”KillGamer01″]jammer genoeg bevat deze special edition alleen DLC en niet zoals bij The Darkness II naast DLC nog wat meer extra’s. ๐Ÿ˜‰ "

  Er zit wel degelijk meer in, hoor. ๐Ÿ˜ณ
  Zie plaatje.[/quote]

  hele vette editie!
  dat wordt pre-orderen. ๐Ÿ˜€

 8.   
  gragon3's avatar

  Het plaatje is van de COLLECTORS edition, de upgrade gaat puur om de SPECIAL edition, die dus alleen de DLC bevat =) Maar die collectors is absoluut niet verkeerd!