Nieuwe Fable game richting Xbox LIVE Arcade?

Eerder al geruchten over een nieuwe Forza, nu doen zich ook al verhalen de ronde over een mogelijke nieuwe Fable. In een artikel van Gamasutra belooft een spreker namens Microsoft een goed jaar voor het bedrijf en diens consumenten. Met name het mogelijke succes van een aantal titels zou 2012 een echt ‘Xbox 360 jaar’ moeten maken.

XBLAFans.com vermoedt dat hier ook over een game genaamd Fable: Heroes wordt gesproken. Over een dergelijke titel is nog niks bekend, maar volgens de redactie van de Xbox LIVE Arcade gerelateerde site betreft het hier wellicht een game die als downloadbare titel op de Xbox LIVE Marketplace zal verschijnen.

Mogelijk is ook dat Fable: Heroes simpelweg de nieuwe naam van Fable: The Journey is, al hebben we ook van die game al tijden niks meer gehoord. Wat is er toch allemaal gaande bij onze vrienden van Lionhead? Dat horen we later pas, aangezien noch Microsoft noch Lionhead iets kwijt wil over een nieuwe Fable game.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Lionhead liet vorig jaar al weten, naast Fable: The Journey, aan een 2e onaangekondigd project te werken. Zou dit hem soms zijn?

  Ik vraag me wel af of 2 (mogelijk zelfs 3) Fable’s tegelijk in ontwikkeling, niet een beetje teveel van het goede is. ūüė≥

 2.   
  xColdNight's avatar

  Ik zou het ontzettend graag zien. Ik heb zeer veel plezier van de Fable games, alleen na het een aantal keer uitgespeeld te hebben ben je wel toe aan wat nieuws. Dus een nieuwe Fable mag er van mij zeker komen.

 3.   
  DonutsRocks's avatar

  waarom kunnen ze nou niet gewoon nummertje vier maken, of black & white 3. (die zou WEL leuk zijn met kinect)