God of War IV beelden gelekt

Zojuist zijn er beelden gelekt van wat mogelijk God of War IV is. De beelden zijn waarschijnlijk ergens achter de schermen geschoten met een mobieltje. Nadat de game mogelijk was bevestigd voor februari lijkt het nu allemaal wel erg dichtbij gekomen. Bekijk hier onder het desbetreffende beeldmateriaal.

  1.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    interessant ๐Ÿ˜€

  2.   
    Hitman047's avatar

    Fake, de ESRB beoordeeld geen games die nog niet officieel zijn aangekondigd. ๐Ÿ˜‰

    Als er ‘Content not rated yet’ had gestaan was het een stuk geloofwaardiger geweest.

    Door andere leaks, bronnen en geruchten, twijfel ik er niet aan dat de game daadwerkelijk in ontwikkeling is. Maar deze trailer is, zoals eigenlijk altijd met wazige, schokkerige, hand cam beelden het geval is,vrijwel zeker een fake.

  3.   
    Overload14's avatar

    Ziet er idd vrij fake uit..

  4.   
    FishHookz's avatar

    Zwaar fake… Jammer

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Fake, de ESRB beoordeeld geen games die nog niet officieel zijn aangekondigd. ๐Ÿ˜‰
    Als er ‘Content not rated yet’ had gestaan was het een stuk geloofwaardiger geweest.
    Door andere leaks, bronnen en geruchten, twijfel ik er niet aan dat de game daadwerkelijk in ontwikkeling is. Maar deze trailer is, zoals eigenlijk altijd met wazige, schokkerige, hand cam beelden het geval is,vrijwel zeker een fake. "

    Ziet er idd wel heel slecht uit met filmen moet je wel echt een slechter camera gehad hebben, Mobiels tegenwoordig zien er met filmen beter uit zelfs met slecht beeld.

    Hoop snel op echte goeie beelden ik kan niet wachten op een nieuw deel :D, Er kan zo 3 delen aan geplakt worden nu dat ze geest verder gaat ergens.

  6.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Laat maar komen!

  7.   
    NightHawk's avatar

    Niet dus.

  8.   
    UncreatedKoen's avatar

    De game geloof ik best dat die in ontwikkeling is. Maar de trailer is fake. Ten eerste zoals hierboven de leeftijd wordt nog niet bepaald als de game nog niet officieel is aangekondigd. Ten tweede. Een teaser wordt meestal wel een personage laten zien. Hier gebeurd dat niet, hier laten ze gewoon art work zien. Dan zou het gewoon als screenshots geplaatst worden. En logo is gewoon mooi geshopt haha.

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ik weet niet of dit wel echt is. als het echt is dan denk ik dat de game deze maand of op de E3 aangekondigd wordt. want Sony had afgelopen week gezegd dat ze veel aankondigingen hebben voor de E3. ik ben benieuwd. ๐Ÿ˜‰