Gosling te zien op eerste foto van Only God Forgives

De film Drive was voor Ryan Gosling en regisseur Nicolas Winding Refn een groot succes: ze kregen vanuit alle hoeken lof. Het enige wat ontbrak was erkenning vanuit de hoek van de Academy Awards. De twee hebben het gezegde “Never change a winning team” goed in hun oren geknoopt. Ze maken zich namelijk op voor een volgende film. Deze film heet Only God Forgives en is wederom een misdaadfilm met drama elementen.

Het verhaal volgt Gosling, die de engelsman Julian vertolkt, in zijn leven in de bruisende stad Bangkok. Hij runt daar een Thaiboxing club, die hij gebruikt als dekmantel voor louche praktijken, waaronder drugssmokkel naar Londen. Als zijn broer Billy vermoord wordt door een politieagent, komt zijn moeder naar Bangkok. Zij is het hoofd van de misdaadorganisatie en eist wraak voor de dood van Billy. Dit leidt tot bloedige taferelen, die hun climax kennen in een thaiboxing gevecht tussen de politieagent en Julian.

Deze film lijkt een stuk grimmiger dan Drive en Nicolas Winding Refn heeft ook toegegeven dat geweld niet geschuwd word. Deze film lijkt een zeer goede te worden, als we zien dat de beste elementen van Drive worden overgenomen en daar grimmig geweld en de omgeving van Bangkok aan toe worden gevoegd.

Vandaag is er een eerste foto op het wereldwijde web terechtgekomen, waarop we Gosling zien met een killerlook in zijn ogen.

Laat ons weten wat je van deze film en foto vindt en hoe je denkt over het niet ontvangen van een Academy Award voor de film Drive.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren