GN Lunchtip: Negen PlayStation Vita tips van Sony


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Inmiddels zullen er genoeg lezers van GamersNET zijn die een PlayStation Vita in hun handen hebben gehad. Net als veel andere gadgets bevat het apparaat genoeg opties om de eerste weken flink in te verdrinken. Daarom heeft Sony negen tips online gezet die voor alle gamers zeer handig zijn om te weten. De negen tips zijn hier te lezen. Hebben jullie ook handige tips of weetjes over de Vita? Deel deze dan gerust in de comments.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De Death Star bedreigt onze eigen planeet.

Eet smakelijk!

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Geinig. Een deel is op zich zelf uit te zoeken, maar zitten wel leuke tussen.