Ontvang gratis Meloetta in Pokémon Black & White

Wil je jouw Pokédex verder completeren? Dan kun je nu een blij dansje gaan doen, want tot 19 april kun je de legendarische Pokémon Meloetta ontvangen als je in het bezit bent van de Europese versie van Pokémon Black Version 2 of White Version 2. Ook de originele Black en White kunnen de Pokémon bemachtigen.

Meloetta is een Melody-Pokémon van level 50. Ze bezit de aanvallen Close Combat, Psychic, Round en Teeter Dance. Dat is echter nog niet alles, want Meloetta kent twee verschillende vormen. Standaard bevindt ze zich in haar Aria-vorm, waarin ze een Normal- en Psychic-type is. Nadat de aanval Relic Song wordt gebruikt, verandert ze in haar Pirouette-vorm en wordt daarmee een Normal- en Fighting-type.

Wat moet je hiervoor doen? Door een filliaal van GameMania te bezoeken kun je Meloetta scoren. Wel is het hierbij van belang dat er een plek vrij is in je party zodat Meloetta zich kan nestelen in je handheld. Overigens mag je ook niet meer dan elf zogeheten Wonder Cards bezitten, moet de draadloze communicatie ingeschakeld zijn, de batterij voldoende opgeladen zijn en is het noodzakelijk dat je klok en kalender kloppen. Vergeet ook niet op te slaan!

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Leuk dat het ook eens in nederland gedaan word in een winkel, maar goed ik heb alles al compleet bij black 1 en white 2.

  2.   
    BartjeZ's avatar

    Leuke actie maarja heb hem niet