Acteur bekend voor hoofdrol seizoen 3 The Walking Dead

The Walking Dead is helemaal hot. De tv-serie die een groep overlevenden volgt in een apocalyptische wereld scoort hoge kijkcijfers. Om die reden zal de wereld waarin zombies de baas uitmaken dan ook in een derde seizoen te zien zijn, die zal bestaan uit 16 afleveringen. Dit maakte een trots AMC vandaag bekend.

Hoewel het tweede seizoen nog niet is afgelopen en Rick Grimes dankzij een psychotische Shawn en de nodige andere problemen nog lang en breed niet in rustig vaarwater is beland, zal het derde seizoen opnieuw de nodige hoofdbrekens met zich mee brengen.

De mensen die zich namelijk onder de leiding van de protagonist tot dusver staande hebben gehouden, zullen in dit nieuwe seizoen te maken krijgen met The Governor. Als de leider van het plaatsje Woodbury, waar een zekere nederzetting van overlevenden is ontstaan, zal hij de antagonist vormen voor Grimes en zijn groep. Het personage, dat in het derde seizoen een hoofdrol zal spelen, zal gespeeld worden door David Morrisey.

Bovenstaand plaatje toont de vergelijking tussen Morrisey en The Governor uit de comic book serie. De acteur heeft zich op vele vlakken al meermaals onderscheiden door zijn talent en verscheen onder andere in series als State of Play, Meadowlands en The Deal. Bovendien speelde de acteur ook in een aantal bekende films, waaronder The Reaping, The Other Boleyn Girl en Blitz.

Het filmen van het derde seizoen zal deze lente van start gaan. Eind dit jaar kunnen we dan waarschijnlijk genieten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren