Gerard Butler in afkickkliniek

Het leven van een beroemdheid kan soms destructief werken. Zo bracht Whitney Houston de afgelopen tien jaar door in een spiraal van ellende dankzij het vele alcohol en drugsgebruik dat de zangeres en actrice bezigde. Vele sterren knappen dan ook onder de druk die de vele media-aandacht, fans en het harde werken met zich meebrengt.

Zo ook helaas nu weer. De Schotse acteur Gerard Butler, bij het grote publiek met name bekend van films als ‘300’ en ‘Rock ’n Rolla’ heeft namelijk de afgelopen drie weken doorgebracht in een afkickkliniek, waar hij vandaag uit ontslagen werd. De acteur heeft namelijk last van substance abuse issues. Butler voerde de laatste jaren ook al een worsteling met pijn medicatie, na opgelopen wonden op de set van de film ‘300’ en recent tijdens een surfongeluk tijdens het schieten van z’n laatste project, ‘Of Men and Mavericks’.

Eerder vond Butler het daarnaast ook al moeilijk om met zijn handen van de alcohol af te blijven, waarvoor hij om die reden om op zijn 27ste besloot om geen alcohol meer te drinken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren