Westerse release Tales of Innocence R en Hearts R mogelijk bij betere verkoop Vita

Met de aankondiging van Tales of Symphonia Chronicles en de bevestiging dat deze ook in het Westen zal verschijnen, is de discussie wederom losgebarsten over welke games van de reeks we nog kunnen verwachten. Zo hebben Tales of Innocence R en Tales of Hearts R, twee Vita-delen van de reeks, nog niet ons land aangedaan. Bestaat de mogelijkheid dat we deze alsnog kunnen verwachten? Op de officiele Facebook-pagina van de Tales-serie liet een vertegenwoordiger van Namco Bandai het volgende weten over het lot van de twee RPG’s:

When the Vita will do better we will consider it! For now, to Xillia and Symphonia!
Er is dus nog een mogelijkheid dat we de twee games in het Westen kunnen verwachten. Eerder wisten we namelijk te melden dat de spellen vooralsnog niet hier zullen worden uitgebracht. Toch zullen er eerst wel flink veel meer Vita’s over de toonbank moeten gaan. Namco Bandai zal echter niet de enige uitgever zijn die er zo over denkt…

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Als er stuk meer toffe spellen op de vita zouden uitkomen zouden de verkopen ook stuk meer omhoog gaan.
    Messchien komen ze op e3 met paar super toffe dingen.

  2.   
    WesterW's avatar

    Tja, dat is een beetje de paradox. Ik wil alleen een Vita als dergelijke games er op verschijnen, maar die verschijnen niet, omdat mensen zoals ik geen Vita kopen.

  3.   
    nuclearnemo's avatar

    Wesz schreef, "Tja, dat is een beetje de paradox. Ik wil alleen een Vita als dergelijke games er op verschijnen, maar die verschijnen niet, omdat mensen zoals ik geen Vita kopen. "

    Klopt ja..is een infinite loop….zolang wij geen Vita kopen komen er niet heel veel meer games uit….en omdat er geen nieuwe games uitkomen kopen wij de Vita nietXD