LittleBigPlanet Karting bevestigd door Sony

Gisteren meldden we je al dat er op internet een afbeelding was opgedoken van een kartonnen promotiebord van LittleBigPlanet Karting. Deze bevestigde het bestaan van de game, maar toch wilde Sony aanvankelijk nog niets kwijt. Vandaag liet het bedrijf echter via Twitter weten dat LittleBigPlanet Karting inderdaad in de maak is:

We can confirm that LittleBigPlanet Karting is in fact in development and we look forward to sharing more on the game soon!
Naar verluidt zal het spel optimaal gebruikmaken van de PlayStation Move. Er is zelfs een officieel stuurwiel voor LittleBigPlanet Karting in ontwikkeling! Verdere details zijn op dit moment nog niet bekend, maar deze verwachten we wel zeer spoedig.

 1.   
  Intersivety's avatar

  Leuk een exclusive Kart voor de Wii, maar denk niet dat ie kan tippen aan Mario Kart

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Wel interesse in, als het snelheidsgevoel er maar in zit, want dat mis bij al dat soort games, like ModNation Racers en Mario Kart.

 3.   
  SonyBoy's avatar

  Daniels_Zwart schreef, "Wel interesse in, als het snelheidsgevoel er maar in zit, want dat mis bij al dat soort games, like ModNation Racers en Mario Kart."

  Dat is toch juist de bedoeling van dit soort kartgames? Leuk, maar niet te serieus. Daarvoor moet je naar Forza of Gran Turismo gaan.

 4.   
  Superwasbeer's avatar

  Intersivety schreef, "Leuk een exclusive Kart voor de Wii, maar denk niet dat ie kan tippen aan Mario Kart"

  dude wtf? not sure if troll. maar dit is exclusief voor op de playstation

 5.   
  Zeeha's avatar

  zou wel tof zijn 😀

 6.   
  RenevdGijp's avatar

  Aardig idee, maar heb zelf altijd als ik dit soort projecten zie en speel het idee dat ze niet kunnen tippen aan het ultieme Mario Kart.