Update: PlayStation Store voorziet in problemen na onderhoud

Op het forum kwam het al voorbij; de PlayStation Store kent enige problemen na het onderhoud van vorige week. Content is niet te downloaden, want er verschijnt na het selecteren van de downloadknop gewoonweg een leeg scherm. Zowel gewone als PlayStation Plus-leden erkennen het probleem en er verschijnt foutcode #80023102. Aangeschafte content is niet binnen te halen en ook de transactie- en downloadlijst geven een inhoudsloos scherm.

@PlayStationNL Klopt het dat er problemen zijn met de PlayStation Store? Kan geen demo’s e.d. downloaden; hij geeft een leeg scherm aan.
In eerste instantie hebben we van GamersNET bij Sony Nederland nagevraagd wat er aan de hand was en het bedrijf is op de hoogte van de storing. Sony Computer Entertainment heeft daarom niet voor niets een officieel bericht naar buiten gebracht.
I’m being told that the cause of the problem has been identified, but a resolution has yet to become available. I’ll continue to push for updates and myself or one of the other moderators will keep you updated when something comes in.
Sony werkt momenteel aan een oplossing. De oorzaak is in ieder geval bekend, maar we zullen op de reparatie moeten wachten, aldus community manager Yaster van Sony. Wel is het zo dat gebruikers niets hoeven te doen om hun aangeschafte of gratis content terug te krijgen.

Update: Na een officieel bericht van Sony en een eigen test in de PlayStation Store, zou de online winkel weer naar behoren moeten werken.

 1.   
  RocknRolf's avatar

  Hij werkt alweer 🙂

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Geen last gehad maar ja ps3 heeft vorige week en deze week nog niet aan gestaan :p

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  RocknRolf schreef, "Hij werkt alweer :)"

  Mooiii!
  Ik had van te voren de dlc gekocht van Dead Island en wat codes ingelost van Final Fantasy & Soul Calibur even kijken of ik ze nu kan downloaden. 🙂