Shinji Hirano benoemd tot nieuwe president Konami Europe

Konami heeft in een officieel persbericht laten weten dat Shinji Hirano benoemd is tot de nieuwe president van Konami Digital Entertainment GmbH. Hiermee sluit Hirano zich aan bij Konami’s Europese activiteiten en neemt hij de taken over van voormalig president Kunio Nea.

I am keen to support the diversity the European territories offer, and looking to ways our business can best support the different tastes and opportunities they possess
Hirano zal zich binnenkort vestigen in het Europese hoofdkantoor in Frankfurt en zal vanuit daar nauw samenwerken met kantoren van Konami in Madrid, Londen en Parijs. Overigens heeft hij als president van de Europese Konami de taak gekregen om het Europese bedrijfsleven van Konami grondig te controleren.
Konami is a publisher with an enviable line-up of titles, and we will be making strides to ensure these titles gain the recognition they deserve.
Daarnaast is Hirano ook verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van Konami in het algemeen. Hij zal bepaalde strijdplannen neer moeten leggen om de ontwikkelingen van de belangrijkste videogames en het mobiele platform te voorzien van een grote boost.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren