Voice cast Mass Effect 3 vol met bekende stemmen

BioWare heeft zojuist de voice cast van Mass Effect 3 bekendgemaakt en het ziet er niet verkeerd uit. De stemmen in de serie zijn altijd al overtuigend geweest en ook in het derde deel lijkt dit weer goed te komen. Zo komen enkele bekende stemmen weer om de hoek kijken, waaronder Martin Sheen als de Illusive Man, Mark Meer als het mannelijke personage Shepard en Jennifer Hale als de vrouwelijke Shepard. Ook staan er enkele nieuwe namen op de kaart. Waaronder Freddie Prinze junior, bekend uit 24, als James Vega en Jessica Chobot, bekend van G4 TV, als journaliste Diana Allers.

Andere bekende sterren die hun stem aan Mass Effect 3 koppel zijn; Seth Green (Robot Chicken, Family Guy) als Joker, Tricia Helfer (Battlestar Galactica) als de A.I. in de Normandy, Yvonne Strahovski (Chuck) als Miranda, Carrie-Anne Moss (The Matrix) als Aria T’Loak, Keith David (Platoon) als kapitein Anderson en Lance Henriksen (Aliens) als admiraal Steven Hackett.

Casey Hudson, uitvoerend producent van de Mass Effect-serie is erg tevreden over de nieuwe cast.

We zijn dolenthousiast over de passie en de emotie die de cast in Mass Effect 3 ten tonele brengt. Dit verhaal speelt zich af gedurende een oorlog die de aarde en de volledige Melkweg verscheurt. Het acteerwerk moest dan ook naar een dramatisch sterk en intens niveau worden getild. En daar is deze zeer getalenteerde cast zeker in geslaagd.
In de onderstaande trailer zijn de stemmen uit Mass Effect 3 zelf aan het woord. Bekijk de Voice Cast Reveal trailer ook in HD.

 1.   
  GamerJaime's avatar

  Toffe cast weer met grotendeels dezelfde namen en nieuwe leuke castmembers/personages.Ben wel blij dat verschillende personages die in deel 2 een vrij kleine rol hadden,hier een grotere rol in krijgen.Ik noem een Liara T Soni of Admiraal Anderson. Vraag me alleen af waarom Mark Meer niet in deze trailer zit,hoe dan ook ik heb hier echt enorm veel zin in en kijk hier enorm naar uit!

 2.   
  pietersen9's avatar

  leuk om eens te weten wie de stemmen, geweldige game

 3.   
  Aftermath's avatar

  Freddie Prinze van 24!

 4.   
  Kolomos's avatar

  ik krijg er zin in!

 5.   
  RoHoutje's avatar

  Vette cast! Heb zo’n zin in Mass Effect 3.