Ace Attorney 5 aangekondigd

Capcom viert het tienjarig jubileum van Ace Attorney met een mooie aankondiging, waarmee het bedrijf heel wat mensen blij heeft gemaakt. Het bedrijf heeft namelijk Ace Attorney 5 aangekondigd. Het betreft niet Ace Attorney Investigations, noch Professor Layton vs. Ace Attorney, maar een volledig nieuw deel in de serie. Of de game weer zal draaien om Phoenix Wright of dat we verder zullen gaan met Apollo Justice, is niet bekendgemaakt. Tevens heeft Capcom nog niet meegedeeld op welk platform het spel zal verschijnen, maar gezien de vorige delen op de Nintendo DS, lijkt de 3DS de meest logische keuze.


Daarnaast heeft Capcom nog onthuld dat de eerste drie Phoenix Wright-delen opnieuw zullen worden uitgebracht op de iPhone 3GS, 4 en 4S, de derde en vierde generatie iPod Touch, iPad en iPad 2 en de Android-toestellen. Ace Attorney 123 HD: Phoenix Wright zal nieuwe graphics bevatten. Het is mogelijk elke game apart te kopen, of de spellen als bundel aan te schaffen. Ace Attorney 123 HD: Phoenix Wright zal vooralsnog enkel in Japan worden uitgebracht.

  1.   
    sthij's avatar

    Dat is altijd mijn favoriete logo geweest 😛

  2.   
    toqeer's avatar

    heb dit nooit gespeeld op ds tog maar een keer proberen? 😛

  3.   
    ckerigon's avatar

    toqeer schreef, "heb dit nooit gespeeld op ds tog maar een keer proberen? 😛 "

    Doen de games waren echt 1 van mijn betere games op de DS 🙂

  4.   
    Tweek's avatar

    Mijn favoriete DS serie, Ik hoop dat deze misschien ook nog daarop verschijnt, anders toch maar overwegen een 3DS te kopen.

  5.   
    Hitman047's avatar

    Objection!

    Heuh… ik bedoel natuurlijk eh… laat maar komen! 😉