Gerucht: Nieuwe Tales-remake op komst

Hoewel Tales of Innocence R, een remake van Tales of Innocence op de Nintendo DS, pas vandaag in de Japanse winkelschappen ligt, hebben een aantal fans de PlayStation Vita-game eerder in handen weten te krijgen en de RPG zelfs al uitgespeeld. Daardoor is het nu bekend dat spelers na de credits worden getrakteerd op een veelbelovend stukje tekst, die erop wijst dat we in de nabije toekomst nog wel een remake van de Tales-reeks kunnen verwachten. Hoewel de tekst in niet helemaal correct Engels is geschreven, is de bedoeling erachter duidelijk:


Namco Bandai noemt Tales of Innocence R zelf een ‘herziening’, een re-imagination, omdat het spel veel verder gaat dan simpelweg een remake te zijn. Aan het origineel zijn bijvoorbeeld personages, kerkers, puzzels, wapens, outfits, vaardigheden en een geheel nieuw uiterlijk toegevoegd. Welke volgende game de ‘re-imagination’-behandeling zal mogen ontvangen is natuurlijk nog onbekend. Wellicht zou het de Nintendo DS-titel Tales of Hearts kunnen zijn, vanwege personages uit de game die je in Tales of Innocence R in het coliseum kunt bevechten.

Wanneer er iets zal worden aangekondigd, zal dit waarschijnlijk gebeuren op 2 juni, wanneer het Tales of Festival in Japan plaatsvindt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren