Gerucht: Volgende maand aankondiging God of War IV

Het Britse gameblad PLAY meldt in haar meest recente editie dat er twee gloednieuwe PlayStation 3-exclusives aangekondigd zullen worden in februari. Het gaat hierbij om spionagegame Syphon Filter 4 en God of War IV, die volgens het tijdschrift al lang in ontwikkeling zijn. De eerste titel zou in plaats van Sony Bend gemaakt worden door SCE London Studio en gepland staan voor een release eind dit jaar; van God of War IV is nooit officieel gezegd dat hij in ontwikkeling is. Sterker nog: volgens Sony is deel drie de afsluiter van de franchise.

As far as our spies tell us, Syphon Filter 4 will be announced and released during 2012 – they’re not often wrong either. Developed by SCE London Studio (once thought to be Sony Bend), it will see a return to the world of shooting, espionage and Gabe Logan’s superb name.
Ook zou God of War-ontwikkelaar Sony Santa Monica deel vier klaarmaken voor een onthulling in februari. Onlangs ging het gerucht dat de game online co-op zal bevatten en ook dook de titel op in het CV van een componist, dus aan aanwijzingen voor een nieuwe God of War geen gebrek.
Sony Santa Monica’s call for an online dev to join its ranks has many thinking the inevitable God of War IV will include online play. We could stop and ask why, but then we could also ask there’s another game when GOW III was meant to be Kratos’s last outing. We’re not complaining though.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    god of war IV mag van mijn best uitkomen in god of war 3 zat al een hint als ik goed heb na een vervolg deel.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Zou epic zijn. Zeer enthousiast wat ze er dan van zullen maken. God of War is sowieso geniaal.

  3.   
    stoneface's avatar

    was kratos nu dood in God of war 3. ik heb hem gespeeld maar op het einde zie je zijn lijk weggaan.

  4.   
    s1nkinggoldfish's avatar

    Een succesvolle game triologie die ze nu helemaal gaan verkrachten door er meerdere delen er na te gaan maken. Kratos heeft zijn beste tijd gehad, t waren toffe en zeer leuke games, maar dat moet zo blijven. T zijn geweldige games van god of war, maar er moet op een zeker moment togh een eind aan komen, en verzin wat nieuws in dat gerne van game style.

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zeer benieuwd welke weg ze dan inslaan. 🙂

  6.   
    sthij's avatar

    stoneface schreef, "was kratos nu dood in God of war 3. ik heb hem gespeeld maar op het einde zie je zijn lijk weggaan."

    Bedankt nu heb je het verhaal verpest…

  7.   
    twoakrm's avatar

    het mag van mij de god of war serie is en blijft een goede serie deeltje 4 mag komen 😉

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    sthij schreef, "

    ”stoneface” schreef, "was kratos nu dood in God of war 3. ik heb hem gespeeld maar op het einde zie je zijn lijk weggaan."

    Bedankt nu heb je het verhaal verpest…"

    Er is helemaal niks verpest als je het nog niet gespeeld en en nog wil spelen tjaa, Je weet dat er in nieuwsberichten en reacties spoilers kunnen zijn.

    Ik zou het echt vet vinden een nieuw deel kan niet wachten 😀

  9.   
    UberProSure's avatar

    Carlos0_0″]

    ”sthij schreef, "[quote=”stoneface” schreef, ".."

    Bedankt nu heb je het verhaal verpest…"

    Er is helemaal niks verpest als je het nog niet gespeeld en en nog wil spelen tjaa, Je weet dat er in nieuwsberichten en reacties spoilers kunnen zijn.
    Ik zou het echt vet vinden een nieuw deel kan niet wachten :D[/quote]

    haha idd, hij verifieert gewoon dat het dan eigenlijk niet klopt, oftewel er zit een verrassing aan te komen wat er dan in God of War IV komt? 😆

  10.   
    Intersivety's avatar

    Zou erg leuk zijn, de vorige delen van deze game waren erg goed! Ik ben benieuwd hoe ze de Co-Op gaan toepassen in deze game!

  11.   
    stoneface's avatar

    ik heb helemaal nieks verpest .
    en trouwens deze game moest je al veel eerder spelen. 8)