Motion capturing Drake en Sully in de kano voor Uncharted: Golden Abyss

Dat de acteurs achter Nathan Drake en Victor ‘Sully’ Sullivan uit Uncharted, Nolan North en Richard McGonagle, inmiddels meester zijn in het acteren in games, blijkt in onderstaande video maar weer eens. De twee zitten in hun vertrouwde motion capture-pakken, in een neppe kano, een scène voor Uncharted: Golden Abyss op te nemen alsof ze echt op avontuur zijn.

Humor, de eigen Uncharted-sfeer en de professionaliteit spatten er vanaf. Hoewel studio Sony Bend deze Uncharted voor de PlayStation Vita in ontwikkeling heeft, werkt officieel ontwikkelaar Naughty Dog nauw samen met de studio, om dezelfde verwachtingen waar te maken als de PlayStation 3-versies.

Uncharted: Golden Abyss verschijnt op 22 februari, tegelijkertijd met de PlayStation Vita.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Geniaal. Lijkt me zo weird om te doen. 😛

 2.   
  toqeer's avatar

  OMG ik dacht dat het zoiets in game was ofz 🙄

 3.   
  SonyBoy's avatar

  Erg grappig hoe ze dit soort dingen doen! Ik had het trouwens niet verwacht dat ze dit soort dingen zelfs doen voor een handheld titel.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Het is gewoonweg heerlijk om te zien dat Naughty Dog ondersteunt waar nodig en dat ze inderdaad bij een Vita-titel ook mocap toepassen. Maar ja, als je dezelfde verwachtingen aan wilt bieden, dan moet je wel. En daarom zal Golden Abyss ook een fantastische game worden.