Nieuwe maps gearriveerd voor Gears of War 3

Microsoft heeft in een officieel perbericht laten weten dat ze de derde grote game add-on voor Gears of War 3 vandaag lanceren. Het Fenix Rising-pakket bevat vijf nieuwe multiplayermaps, die volledig geïnspireerd zijn op de levenservaringen van hoofdrolspeler Marcus Fenix.

Fenix Rising zal gamers ook kennis laten maken met een nieuw ervaringssysteem; hierbij krijgen de spelers de mogelijkheid om vier keer tot level 100 te reiken. Wanneer men eenmaal het magische getal van 100 bereikt heeft, krijgt men een Re-up keuze voorgeschoteld. Dit houdt in dat hun rank en ervaring volledig gereset zullen worden, maar dat alle andere progressie behouden zal blijven.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  voordat ik Gears of War 3 DLC ga spelen, schaf ik eerst een season pass aan. dat moet ik nog steeds doen. vooral RAAM’S Shadow lijkt mij wel een coole DLC.

 2.   
  Mrn.'s avatar

  Dan heb ik een leuk nieuwtje voor je; het Fenix Rising-pakket bevindt zich namelijk ook in de Season Pass. 🙂

 3.   
  FishHookz's avatar

  Binnenkort even 2100 MP halen en dan Raam’s Shadow en Fenix Rising halen 😆

 4.   
  SonyBoy's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "voordat ik Gears of War 3 DLC ga spelen, schaf ik eerst een season pass aan. dat moet ik nog steeds doen. vooral RAAM’S Shadow lijkt mij wel een coole DLC."

  Dat denkt iedereen, maar het verhaal is totaal niks en met RAAM spelen is zelfs saai. Het enigste leuke aan die DLC is RAAM als eindbaas zelf. Helaas lopen alleen je AI maten telkens de kryll in waardoor je het dus in je eentje moet doen… Maar ja, je hebt altijd nog de extra achievements! 😛