Fast Forward 2012: de Bonusronde!


De afgelopen weken hebben wij jullie verwend met vele Fast Forwards, die in zijn totaal een mooi beeld geven van de games die we dit jaar allemaal kunnen verwachten. Natuurlijk is deze lijst een selectie van onze fanatieke redactie en kunnen ook wij één en ander vergeten. Daarom ook deze Fast Forward 2012 Bonusronde, waarin we jullie vragen welke game je nog graag behandeld wilt zien aan het begin van het jaar.

De reeds behandelde games zijn in het overzicht te vinden en een gemiste game kun je simpelweg aangeven in de reacties hieronder.

Geef ons meer schrijfwerk!!

  1.   
    Hitman047's avatar

    Ik mis Bioshock: Infinite in het overzicht? Daar heb ik volgens mijn wel een Fast Forward van gezien. 😳

    OnTopic: misschien nog een FF van Prototype 2? Verder dekken jullie mijn aankopen van dit jaar wel zo’n beetje. 😉

  2.   
    Ariose's avatar

    Catherine, Asura’s Wrath en Dragon’s Dogma zijn ook zeker titels om in de gaten te houden.

  3.   
    R1chardTM's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Ik mis Bioshock: Infinite in het overzicht? Daar heb ik volgens mijn wel een Fast Forward van gezien. :oops:"

    Klopt staat nu in de lijst!

  4.   
    nuclearnemo's avatar

    Tales of Innocence R misschien? Moet zeggen dat dat de enigste game to nu toe is die mij interessant lijkt (naast FF XIII-2).

  5.   
    fdennis's avatar

    Modnation racers Vita en Ultimate Marvel vs Capcom 3 vita mis ik ook. Zijn 2 titels die ik overweeg te halen bij de Vita maar ben wel benieuwd of deze games echt anders zijn dan console versies ervan.

  6.   
    WesterW's avatar

    nuclearnemo schreef, "Tales of Innocence R misschien? Moet zeggen dat dat de enigste game to nu toe is die mij interessant lijkt (naast FF XIII-2)."

    Leuk om te horen! We hebben trouwens wel Tales of Graces F behandeld; een game die voor de meesten waarschijnlijk net iets interessanter is dan Innocence. Heb overigens zelf in beide games ontzettend veel zin 😉

  7.   
    Hillianii's avatar

    Beyond Good&Evil 2?

  8.   
    R1chardTM's avatar

    MasterGamer_ schreef, "Beyond Good&Evil 2?"

    Dat wordt een moeilijke. Naast een trailer van alweer een paar jaar terug en wat geruchten over de ontwikkeling van de game is er weinig te melden. We zijn echt op zoek naar games die we in 2012 verwachten.

  9.   
    SonyBoy's avatar

    Catherine, maar die kwam natuurlijk al eerder in de US volgens mij uit, dus ik weet niet of dat ook telt… Professor Layton and the mask of miracle is misschien ook een 3DS game om op vooruit te blikken. Oh, en natuurlijk Kid Icarus: Uprising!

  10.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ik zal graag nog Fast Forwards willen lezen over de volgende titels
    Binary Domain

    Catherine

    Darksiders II

    Neverdead

    Spec Ops: The Line

    The Last of Us