GamersNET RADIO Marathon 2011: uur 9 + 10, reguliere aflevering is morgen

Voor de mensen die het hebben gemist, of simpelweg nog een keer willen luisteren, beginnen wij vanaf vandaag met het plaatsen van de gehele GNR Marathon, die wij 8 januari jongstleden live hebben uitgezonden via GamersNET.nl. Twee uur per keer, zodat we in zes afleveringen alles kunnen laten horen.

In het negende uur van de GNR Marathon 2011 bespreken Koen en Wester de Wii U en schuift Daniel ook nog aan voor een duel tussen de 3DS en de PlayStation Vita. Is er genoeg vertrouwen in de nieuwe handheld van Nintendo?

Uur tien staat in het teken van Wist je Datjes die Wouter en Tom hebben verzameld over alle redactieleden. Lachen, gieren, brullen geblazen dus met de raarste weetjes over de crew.

[radio]Luister hier naar het negende en tiende uur van de GamersNET RADIO Marathon 2011![/radio]

N.B: We nemen deze week GamersNET RADIO op zaterdag op tijdens een event. Aflevering 109 zal dus morgen verschijnen op GamersNET en iTunes.
 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Jeeuuh!

  Nu moeten alleen nog uur 5 + 6 en uur 11 + 12 nog online komen. 😉

  Een event? Misschien over Mass Effect? Maar er kwam toch geen Mass Effect special? misschien The Witcher 2 of die event waar Leon vorige week was? Ik ben benieuwd wat het is.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Tijd voor een grote kop koffie. 😆