Gran Turismo 5 op 18 januari voorzien van 2 DLC-pakketten

Sony heeft via een officieel persbericht laten weten dat Gran Turismo 5 vanaf 18 januari wederom zal worden voorzien van twee DLC-pakketten. Als eerste betreft het hier de Carpack 3, deze pack zal uit zes nieuwe bolides bestaan:

– Volkswagen 1200 1966
– Jaguar XJR9
– Aston Martin V12 Vantage 2011
– Lamorghini Aventador
– Nissan Leaf
– Mini Countryman S 2011
Om te kunnen genieten van al deze prachtige wagens, ben je overigens wel verplicht om een bedrag van €5,99 over te schrijven op de bankrekening van Sony. Het tweede pakket dat beschikbaar wordt gesteld is The Speed Test Pack; hierin krijgt de gamer een ovaal testcircuit voorgeschoteld waarop hoge snelheden behaald kunnen worden. Dit pakket zal voor een prijs van €4,99 aangetrokken kunnen worden.

[SCREENSHOTS]

Naast de betaalde DLC-pakketten heeft Sony eveneens laten weten dat vanaf 18 januari de patch 2.03 beschikbaar zal worden gesteld. Dit pakket bevat onder andere nieuwe achtergronden, themakleuren en kleine verbeteringen.

 1.   
  fdennis's avatar

  Je game bevat 1000 voertuigen en voor 6 voertuigen betaal je 5 euro. Als ze nou gewoon die lelijke standaard cars iedere maand een stuk of 50 premium maken en als dlc nieuwe race tracks dan had deze titel een hele lange houdbaarheidsdatum gehad.

 2.   
  gragon3's avatar

  Inderdaad, dit zijn mooie wagens maar vind het teveel geld..

 3.   
  Deadstriker's avatar

  Whaha die Kever, daarmee zou ik wel effe een record willen behalen op de Nürburgring.. 😆

 4.   
  Carlzz's avatar

  een dragracebaan in GT5??
  woooot vet!! 8)

 5.   
  PS4owner's avatar

  dit is precies waar ik op zit te wachten een hoge snelheids baan 😀 en een uber vette lamborghini aventador wat een mooi bak man 8)

 6.   
  ps3 gek's avatar

  Carlzz schreef, "een dragracebaan in GT5??
  woooot vet!! 8) "

  In Gran Turismo 4 zat ook al een speedtrack. Deze ontbrak in Gran Turismo 5. Maar die zal dus te downloaden zijn als betaalde DLC. Je kunt er de 0-100 kmh test mee doen, de topsnelheid en dragtijden rijden.

  Verder vind ik de prijzen van de track en carpacks aan de hoge kant. Ik vind alleen de Lamborghini interessant, niet eens een echte must-have, de Nissan Leave vind ik gewoon zonde dat Polyphony Digital er überhaupt tijd in heeft gestoken om te modelleren. Dan hadden ze beter een BMW 5 serie gemaakt, nieuwste model, zou tevens beter zijn voor de verkoopcijfers…
  Misschien dat ik binnenkort maar weer eens een 20 euro PSN kaartje ga kopen en dan download ik de track Spa, deze carpack en die laatste carpack met de Scirocco ofzo. 😳

 7.   
  xX_Speed_Xx's avatar

  Die prijzen blijven belachelijk duur…
  De lambo en de jag zijn in mijn ogen zeer goede wagens… maar voor 6 euro, laat dan maar.
  Ik ga wel een paar maand wachten, ze komen wel met een soort seizoenspakket waar alles in zit voor een treffelijke prijs van 20 euro ofzoiets… 😀

 8.   
  zalazar's avatar

  asociaal duur