Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Saints Row: The Third Warrior Pack DLC trailer

Saints Row: The Third draait natuurlijk om zoveel mogelijk gekheid en om meer gekheid aan de game toe te voegen is er nu deze nieuwe Warrior Pack DLC.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik vind die costuums zo een gigantische uitmelkerij, je heb er niks aan.

  Joepie: Een zwaard er bij / ander wapen, nee dat is het waard, die dingen konden ze net zo goed met de release uitgeven – toen hadden ze, ze al klaar staan maar ja, waar geld te verdienen valt…..

 2.   
  RockerRoy's avatar

  Alfa Warrior schreef, "Ik vind die costuums zo een gigantische uitmelkerij, je heb er niks aan.
  Joepie: Een zwaard er bij / ander wapen, nee dat is het waard, die dingen konden ze net zo goed met de release uitgeven – toen hadden ze, ze al klaar staan maar ja, waar geld te verdienen valt….."

  Ja, ik dacht dat activision erg was, maar SR3 is nu toch wel helemaal het toppunt. Dit is al costume pack 2 of 3 ofzo? En ze vragen iedere keer iets van 5 euro voor een stel in game pakjes die gewoon bij release erin hadden gemoeten. Wat ik ook frappant vind is dat ze gewoon Betaalde DLC beschikbaar stelde op release date…

  DLC zou een flinke hap content moeten zijn die de developers niet meer erin konden duwen voor release, die ze dus later afmaken, niet overal kleine beetjes content wegsnijden om er later geld voor te vragen en de game dus helemaal uit te melken…

  Goede DLC vind ik bijvoorbeeld undead nightmare voor RDR, de expansion packs voor GTA IV of de expansion packs van de Fallout games. Die bieden je teminste flink wat content voor een redelijke prijs. Battlefield expansions waren eerst gratis, maar nu bieden ze wel nog steeds zeer goede maps en redelijke content voor de prijs.

 3.   
  dexter2's avatar

  is dat het enige wat je krijgt geef beter een paar nieuwe missies

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”dexter2″ schreef, "is dat het enige wat je krijgt geef beter een paar nieuwe missies"

  Idd ik heb hem al een tijdje al weer uitgespeeld als je er een zondagje voor ging zitten was je al op de helft sowieso met uitslapen erbij dan :P, Verder vind ik idd dit ook geen waardige dlc wat dlc moet zijn is zoals gezegd zoals bij gta en rdr extra’s verhaallijn erin enzo dat is een waardige dlc niet wat zwaardjes/geweerdjes en een ander pak.

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  Deze DLC’s zijn ook als “extras” bedoelt voor trouwe fans wat na het uitspelen nog altijd even veel plezier in deze game hebben.

  Als men even goed had opgelet kan je de Season Pass DLC aanschaffen voor 11 of 12 euro. Deze DLC is seizoens verbonden en geeft 4x DLC met extra missie’s en diverse andere dingen. Dus die DLC is er al, alleen is nog maar 1 van de 4 gereleased.

 6.   
  ShadyXL's avatar

  Deze DLC kost volgens mij €2,49 (op steam). De costume packs zijn inderdaad een beetje prijzig, maar ik, persoonlijk, vind het wel waard voor een game zoals SR:TT. Ik betaal met plezier €1,49/€2,49 voor een paar costumes in SR:TT, maar dat ga ik niet voor altijd doen. Ze mogen van mij ook wel een paar nieuwe wapens + missies in een DLC doen. Maar I love Saints Row: The Third en iedere euro geeft ze meer motivatie om weer een nieuwe SR te maken.

  PS: Co-op + SR:TT = Never ending fun. Je hebt altijd iets te doen ;D