Battlefield 3 pc-patches alleen voor Origin

DICE en Electronic Arts hebben in een officieel persbericht laten weten dat zij vooralsnog geen plannen hebben om de aankomende Battlefield 3-patches voor de PC beschikbaar te stellen via een ander medium dan Origin. Hiermee laten zij blijken dat ze vasthouden aan het beleid om alle PC-patches via Origin te laten verlopen.

De reden voor dit bericht is dat spelers na een recente patch van 3,65 GB hebben gevraagd om toekomstige patches stand-alone vrij te geven, zodat men deze patches met een hogere snelheid kunnen downloaden. EA en DICE hebben de spelers hierin geen gehoor gegeven.

  1.   
    See4urSelf's avatar

    Ik downloaden gewoon met mijn maximum snelheid via Origin. Geen snelheidsproblemen gevonden.

  2.   
    NoFearz's avatar

    Ik ken mensen die de patch in ongeveer een kwartier al binnen hadden. Ik met mijn 4Mbit lijntje deed daar natuurlijk wat langer over 😛 (wees gerust, ik heb al een 40Mbit lijn aangevraagd)

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Bij de laatste update deed ik men computer aan, ging naar beneden om even te ontbijten, kwam boven en zag dat ‘ie al klaar was. Heeft maximaal 15 min. geduurd.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Tot op heden heb ik bij Origin alleen nog maar met m’n max. downloadsnelheid (ca. 6 MB/s) gedownload. 🙂

  5.   
    huntedjohan's avatar

    ik snap de reden van de gamers beweging ook niet helemaal. ik had de patch ook binnen notime binnen net zoals alle spellen die ik na een windows herinstall via origin gedownload had! origin was sneller klaar met downloaden en installeren als steam terwijl mijn games van origin groter is als van steam dus tot nog toe geen enkel probleem hier met origin.

  6.   
    Alfa Warrior's avatar

    Origin netwerk is niet overal in de wereld zo goed als in Nederland / Europa – hierdoor kwamen er veel klachten – Standalone word meestal gedownload door mensen die thuis redelijk internet hebben om te gamen, maar niet om te downloaden deze downloaden deze patch meestal ergens anders (internet café) want hier in NL zijn we gewend 2mb/s als minimum, in Amerika, Azië en Australië is dat wel anders op sommige stukken.

  7.   
    Nitrix31's avatar

    De mensen die hier op lopen te zeuren moeten niet zo kinderachtig doen. Het heeft 15 tot 30 minuten geduurd. Zet het downloaden aan en ga dan gewoon even iets anders doen dan achter de computer hangen.

  8.   
    fonsie2's avatar

    ik denk de spelers die em niet op een legale manier hebben dat graag willen -.-

  9.   
    marklin989's avatar

    ik heb deze pacth aan 13mb/s binnegehaald, en dan gaan ze zagen dat het niet snel genoeg is? :s

  10.   
    morkop006's avatar

    ik kreeg hem met mijn maximale download snelheid, geen klachten hiero 😛

  11.   
    Fox's avatar

    huntedjohan schreef, "ik snap de reden van de gamers beweging ook niet helemaal. ik had de patch ook binnen notime binnen net zoals alle spellen die ik na een windows herinstall via origin gedownload had! origin was sneller klaar met downloaden en installeren als steam terwijl mijn games van origin groter is als van steam dus tot nog toe geen enkel probleem hier met origin."

    Je moet wel na gaan dat de servers van steam veel erger worden belast. Want Orgins heeft niet all te veel spelen om 24/7 te uploaden naar andere mensen.