Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Battlefield 3 Strike at Karkand Gameplay Trailer

Volgende maand komt DICE met het Back to Karkand-pakket, dat de vier populairste mappen uit Battlefield 2 zal bevatten inclusief een reeks nieuwe wapens en voertuigen. Bovenstaande trailer geeft je alvast een voorproefje van de Strike at Karkand-map.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Wat is dit toch een prachtige game he. En niet alleen dat je hebt er ook enorm veel plezier van, ik zit nu ongeveer op 33 uur online speeltijd en heb volgens mij nog lang niet alles vrijgespeeld en nu komen ze binnenkort alweer met nieuwe wapens,maps etc.Alleen wat die maps betreft daar ben ik wel blij met wat vernieuwing omdat ik de 1ste maps nu wel gezien heb en er zijn weinig maps die ik tot nu toe echt geweldig vind ondanks dat ze er wel prachtig uitzien. Mijn favoriete map is Caspian Border (die gewoon geweldig eruit ziet) en de map die ik echt het meeste haat is Operation Firestorm ,grotendeels vanwege die irrante snipers en het enorm ver lopen maar ook de locatie ligt mij niet (die enorme zandbak) maar goed das mijn mening. De rest vind ik eigenlijk van het niveau best oke maar ik ben blij dat er nu wat nieuwe maps bijkomen die hopelijk wat meer weghebben van Caspian Border.
    Hoe dan ook ik vind dat Dice prima bezig is!

  2.   
    dimitri4848's avatar

    Ik speelde voeger altijd BF2
    En dit haalt weer die herinderingen op 🙂

  3.   
    Flapjack's avatar

    nu ben ik blij dat ik bf3 ge preorderd had 😀

  4.   
    Deadstriker's avatar

    Ik vind het bijna jammer om z’n legendarische map naar de kloten te maken. 😆

  5.   
    GamerJaime's avatar

    Ff offtopic: Ik had ff een vraagje: Jullie hebben iedere vrijdag een prijsvraagvrijdag en deze week gaven jullie net als vorige week de game AC Revelations weg maar ik zie dat de uitslag van de vorige week nog niet bekend is gemaakt, nu is mijn vraag wanneer wordt de uitslag van zowel gisteren en vorige week bekend gemaakt? Ik zit namelijk met heel veel spanning en samengeknepen billen in een feutes houding achter mijn laptop 🙄 . Alvast bedankt!

  6.   
    Potasnik's avatar

    one week early for ps3, wat een ongein! Verder, FUCKING VET! WANT WANT WANT

  7.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Damn wat vet…..ik ga gelijk weer verder met BF3 spelen. Wat gaat een weekend toch snel…..*zucht*

  8.   
    optimus's avatar

    haha zo ziet de game er idd vet uit echter als je het speeld is het toch veel slower is wat saaier ( heb pc versie) als je 20kills in een game maakt heb je er al veel lol

  9.   
    DGonlag2's avatar

    optimus schreef, "haha zo ziet de game er idd vet uit echter als je het speeld is het toch veel slower is wat saaier ( heb pc versie) als je 20kills in een game maakt heb je er al veel lol"

    20 kills in één game? En dat op PC?
    Ik haal op ps3 al meer in een potje, en dat is met minder spelers. En slower is ook maar net hoe je het speelt. Als je wilt kan het net zo snel als bijvoorbeeld COD.

  10.   
    Potasnik's avatar

    optimus schreef, "haha zo ziet de game er idd vet uit echter als je het speeld is het toch veel slower is wat saaier ( heb pc versie) als je 20kills in een game maakt heb je er al veel lol"

    Sorry, maar dan ben je gewoon slecht… speel andere gametypes, andere maps, andere samenstellingen.. en ’t verandert al. Speel een potje wat een paar sec langer duurt en je maakt er al meer. Ik haalde er vanmiddag nog bijna zo’n 50, en dat terwijl ik de helft van de tijd met de defibrilator in de weer was.

  11.   
    Nitrix31's avatar

    Wat een ongelooflijke vette game is het toch! 😆

  12.   
    optimus's avatar

    DGonlag2″][quote=”optimus schreef, "haha zo ziet de game er idd vet uit echter als je het speeld is het toch veel slower is wat saaier ( heb pc versie) als je 20kills in een game maakt heb je er al veel lol"

    20 kills in één game? En dat op PC?
    Ik haal op ps3 al meer in een potje, en dat is met minder spelers. En slower is ook maar net hoe je het speelt. Als je wilt kan het net zo snel als bijvoorbeeld COD.[/quote]

    komt omdat jij kleinere maps hebt he^^

  13.   
    Armani's avatar

    MG36, L85A2 en Famas zo nice 🙂

  14.   
    DGonlag2's avatar

    optimus schreef, "

    ”DGonlag2″ schreef, "[quote=”optimus”].."

    20 kills in één game? En dat op PC?
    Ik haal op ps3 al meer in een potje, en dat is met minder spelers. En slower is ook maar net hoe je het speelt. Als je wilt kan het net zo snel als bijvoorbeeld COD."

    komt omdat jij kleinere maps hebt he^^[/quote]

    Ja, maar ook minder spelers. PC kan soms wel 64 dacht ik, terwijl console max 24 kan.
    Scheelt nogal. Ga maar eens objectives rushen, krijg je veel kills en help je je team ook goed. Zo heb ik op de PS3 eens 11000 punten in één potje (attacker) rush gehaald. Moet dus makkelijk kunnen, want zo goed ben ik nou ook weer niet.

  15.   
    N360Gamer's avatar

    jaime360gamer schreef, "Wat is dit toch een prachtige game he. En niet alleen dat je hebt er ook enorm veel plezier van, ik zit nu ongeveer op 33 uur online speeltijd en heb volgens mij nog lang niet alles vrijgespeeld en nu komen ze binnenkort alweer met nieuwe wapens,maps etc.Alleen wat die maps betreft daar ben ik wel blij met wat vernieuwing omdat ik de 1ste maps nu wel gezien heb en er zijn weinig maps die ik tot nu toe echt geweldig vind ondanks dat ze er wel prachtig uitzien. Mijn favoriete map is Caspian Border (die gewoon geweldig eruit ziet) en de map die ik echt het meeste haat is Operation Firestorm ,grotendeels vanwege die irrante snipers en het enorm ver lopen maar ook de locatie ligt mij niet (die enorme zandbak) maar goed das mijn mening. De rest vind ik eigenlijk van het niveau best oke maar ik ben blij dat er nu wat nieuwe maps bijkomen die hopelijk wat meer weghebben van Caspian Border.
    Hoe dan ook ik vind dat Dice prima bezig is!"

    Wat dacht jij, ik ga eens lekker op de praatstoel zitten? 😆

  16.   
    -050- Critical's avatar

    tja de trailer spreekt voor zich. Wat een brute game zeg ongelooflijk. Ik ben verliefd 🙄

    toch herken ik niet bijster veel meer door karkands nieuwe look:P (wel wat hoor dus niet boos worden)

  17.   
    Hoepkoen's avatar

    Nou ze weten bij DICE wel hoe ze een verschrikkelijk toffe trailer moeten maken zeg.

  18.   
    Pretbek's avatar

    na skyrim, de beste game van het jaar