Wintereditie Intel DreamHack begint volgende week

In juni wisten we jullie te verblijden met twee uitgebreide fotoreportages van de zomereditie van Intel’s DreamHack, ’s werelds grootste LAN-party. Het is volgende week alweer tijd voor een nieuwe variant van DreamHack, ditmaal de wintereditie.

Maar liefst 150 Belgische en Nederlandse deelnemers gaan met Intel mee in een tweetal bussen, waarbij deze liefhebbers onderweg natuurlijk kunnen gamen. Er zal op de DreamHack een toernooi gehouden worden voor Counter-Strike 1.6, waar de Belgische clan Antwerp Aces aan mee zal doen. Daarnaast zal er nog een StarCraft II-toernooi georganiseerd worden, waarbij er hoofdprijzen van meer dan 20.000 euro op het spel staan.

De eerder genoemde deelnemers kunnen in Elmia Expohallen hun computer aansluiten en aan de slag tegen allerlei andere games. Daarnaast kent de beurs nog de DreamExpo, waar Intel haar nieuwste generatie Core i7-processoren zal tonen, gebaseerd op de Sandy Bridge-E. Verder zal er nog veel meer hardware getoond worden op de beurs.

Mocht je als thuisblijver updates willen ontvangen over het evenement, dan is dat op de officiële website van Pack4DreamHack te doen. Daarnaast worden er dagelijks videoreportages en andere updates geplaatst op de officiële Facebook-pagina van Intel Nederland

  1.   
    xHouse's avatar

    Daarnaast kent de beurs nog de DreamExpo, waar Intel haar nieuwste generatie Core i7-processoren zal tonen, gebaseerd op de Sandy Bridge-E

    ben benieuwd. 😛