Eerste concept art The Amazing Spider-Man verschenen

Vorige maand wisten we je al te melden dat Activision op de Comic Con middels een poster onthulde dat er ook een videogame van The Amazing Spider-Man zal verschijnen. Het spel zal, in tegenstelling tot de vorige twee Spider-Man-games, opnieuw een open wereld bevatten. Spelers kunnen vrij rondslingeren in New York en aldaar de gevaarlijkste stunts uithalen. Ook het comic-stijltje wordt deze keer volledig overboord gegooid: het team van Beenox doet keihard zijn best om het spel er zo realistisch mogelijk uit te laten zien. De eerste concept art is hieronder te bekijken.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Joepie, eindelijk geen gekke fratsen met verschillende Spider’men’, maar gewoon old school Peter Parker, gebeten door een spin, geilend op een roodharig meisje, gemene boefjes in elkaar ramt. I like it!

    Wordt dit trouwens niet een film game van de aankomende Spiderman film?

  2.   
    Rolandos's avatar

    Ik hou niet zo van spinnen.

  3.   
    bender's avatar

    Ik heb niet al te veel vertrouwen in deze game, gewoon omdat het dezelfde naam heeft als de film, dat voorspeld niet veel goeds…

  4.   
    Supreme Stephan's avatar

    Nou een goed begin is het halve werk zullen we maar zeggen. Ik hoop echt dat ze eens een Spider-Man-game kunnen maken a la de laatste Batman-games. Spider-Man is namelijk mijn favo comic hero!

  5.   
    ShadyXL's avatar

    bender schreef, "Ik heb niet al te veel vertrouwen in deze game, gewoon omdat het dezelfde naam heeft als de film, dat voorspeld niet veel goeds…"

    Er zijn 3 goeie Spider-Man games gemaakt hoor, en ze hadden alle drie de namen van de 3 films:
    Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3.

  6.   
    firehopper211's avatar

    Dit kan nog wel eens een goeie film licentie game worden.

  7.   
    captain08's avatar

    Awesome!! Heb er echt vertrouwen in!! En als “The Lizard” er in komt, komt het helemaal goed!! 8) 😀