DLC The Amazing Spider-Man verschijnt later dit jaar

De Verenigde Staten kunnen al aan de slag met downloadable content voor The Amazing Spider-Man, PlayStation 3-eigenaren zullen echter nog even moeten wachten. De DLC komt nog dit jaar en zal alle eerdere content bevatten die bij de pre-order zat.

De Rhino Challenge Pack, Oscorp Search & Destroy Pack en Stan Lee Adventure Pack zijn vanaf heden echter al beschikbaar op Xbox LIVE en Steam. De nieuwe DLC, de Lizard Rampage Pack, zal later dit jaar op de drie platformen verschijnen. Deze content bied je de kans met Dr. Connors’ alter ego, de Lizard, gal te spuwen door de straten en te stampen en te zwiepen met zijn staart. Het is de bedoeling zo snel mogelijk Oscorp-guards om zeep te helpen en hiermee verdien je veel punten.

…go berserk through the streets using his devastating stomp attack and tail swipe to defeat Oscorp guards and earn mega points.
Ook bevat de Lizard Rampage Pack de Vigilante Spider-Man Suit, het pak dat Peter Parker in de gelijknamige film droeg voordat hij zijn definitieve Spider-Man pak ontwierp. Een specifieke releasedatum voor de DLC is niet vrijgegeven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren