Fallout: New Vegas Ultimate Edition op komst

Ontbreekt Fallout: New Vegas nog in jouw collectie, of ben je simpelweg een groot verzamelaar die alles van de franchise wil hebben? Dan is de Fallout: New Vegas Ultimate Edition jou op het lijf geschreven. Deze bundel, die Bethesda zojuist via een persbericht onthulde, bevat de volledige game inclusief alle reeds verschenen DLC. Het gaat hier dus om Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier’s Stash en Gun Runners’ Arsenal.

Spelers kunnen naast het Wasteland nu ook een bezoekje brengen aan het Sierra Madre Casino, Zion National Park, de Big MT research crater en Divide. De bundel krijgt in Amerika een prijskaartje van $39,99 en $49,99 mee voor respectievelijk de PC en de consoles, een europrijs is nog niet bekend. De Fallout: New Vegas Ultimate Edition zal op 10 februari 2012 in de winkels liggen.

  1.   
    i7 Grendel's avatar

    Hmm. Als FNV een Game Of The Year was geworden, dan had het een GOTY Edition geheten. Alleen dat werden ze niet, dus ze noemen het een Ultimate Edition. De prijs valt mij trouwens erg mee. Als je alles los gekocht hebt direct bij de release, dan heb je misschien wel het dubbele betaalt.

  2.   
    Tweek's avatar

    Als je hem nog niet heb gespeeld, zeker kopen.