Gears of War 3 Horde Command Pack nu te downloaden

Vanmorgen was er voor Gears of War 3 fans nog het slechte nieuws dat het Horde Command Pack vertraagd was. Inmiddels kunnen we alweer vrolijker nieuws melden, want de extra content is alsnog op Xbox LIVE verschenen. Het kan wellicht nodig zijn om je Xbox 360 even te herstarten, maar dan zou je op de Xbox LIVE Marketplace de nieuwe content meteen (of in elk geval spoedig) moeten zien.

Het Horde Command Pack is een eerste stuk downloadable content (DLC) voor Gears of War 3. In het Pack zitten drie nieuwe mappen, een aantal nieuwe fortificatie-upgrades, nieuwe characters en nieuwe skins voor je wapens. Het Horde Command Pack kost 800 Microsoft Points. Gamers die de Gears of War 3 Season Pass hebben gekocht, hoeven nu niets meer te betalen om het Pack te downloaden.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Het duurde even 🙄

 2.   
  dale1615's avatar

  heej ik weet niet hoor maar ik heb dus 800micro points besteed aan die command packs gedownload en wel …nou moest daarna restarten stond er op internet om het in werking te zetten dus ik dt erna gedaan en niks hea geen upgrade geen command pack geen chars niks …maar wel me 800 micro-points weg….
  nog paar ge-restart paar keer opnieuw gedownload niks helps of werkt …snap er gaan bal van … 🙁