Rainbow Six: Patriots wordt spoedig onthuld

Rainbow Six: Patriots staat op het punt om onthuld te worden, zo blijkt uit diverse geruchten die momenteel over het interweb zwerven. Ubisoft zou onlangs al diverse domeinnamen hebben vastgelegd, die wijzen op een nieuwe Rainbow Six. Zo legde men op 27 oktober Rainbow6Patriots.com en RainbowsixPatriots.com vast.

Over Rainbow Six: Patriots is formeel nog weinig bekend, al lijkt uit een verslag van Kotaku duidelijk te worden dat de nieuwe game veel meer verhaalgedreven zal zijn dan vorige delen uit de serie. Ook wordt Patriots naar verluidt groter, harder en meer cinematisch. Het verhaal zou draaien om een terroristische groepering, die in actie komt tegen de hebzucht van Wall Street. Het doelwit zou New York City zijn.

De nieuwste editie van Xbox World Magazine heeft volgens de laatste geruchten binnenkort de grote scoop omtrent Rainbow Six: Patriots. Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat we meer concrete informatie krijgen over deze nieuwe titel.

 1.   
  ShadyXL's avatar

  Wachtte al een tijdje op een nieuwe Rainbow Six 😀 Vegas was vet.

 2.   
  barto89's avatar

  Nice! I love tactical shooters waar je gewoon skills nnodig hebt:-)

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik was eigelijk niet op een vervolg op Vegas aan het wachten, maar een vervolg op Rainbow Six 3 Raven Shield. De laatste beste Rainbow Six in de serie. Daarna is het alleen maar berg afwaarts gegaan. Vegas is meer arcade geworden tegenover de oudere delen!

  Het zelfde geld voor Ghost Recon 1, veel mensen spelen nog altijd het eerst spel maar raken nooit een ander deel aan van de serie. Zie het als Brothers in Arms, Ubisoft heeft de neiging om serie’s heel snel om te gooien waar ze niet voor zijn bedoelt.

 4.   
  cool ice's avatar

  aha, ben erg benieuwd! heb me heerlijk vermaakt met RS: Vegas 2, dus dit word vast ook weer geweldig. 😀

 5.   
  soldierarjan's avatar

  zou super zijn als ze volgend jaar weer rainbow six uitbrengen ehb me goed vermaakte met velen games uit de serie.