Zeven nieuwe screenshots Star Wars: The Old Republic

De MMORPG rondom Star Wars, genaamd The Old Republic komt steeds dichterbij. Hiermee toont de ontwikkelaar dan ook meteen een zevental nieuwe screenshots.

[SCREENSHOTS]
Wat denken jullie over de aankomende MMORPG die zich in het Star Wars universum zal afspelen?

 1.   
  TheUltimateZerg's avatar

  Eigenlijk heb ik SWToR niet echt zo gevolgt,Vanwege het ontbreken van interresse in Starwars en het spelen van WoW+Rift , maar hoe meer ik er van zie en over hoor,des te happy ik word :O
  een keuze systeem zoals in Dragon Age & Mass Effect.. volgensmij komt Bioware echt met een top mmo

 2.   
  Koen45's avatar

  Ik hoop dat dit een WoW killer word. WoW is echt helemaal niks meer aan IMO. Blizzard is out of idea’s. Nee ik haat WoW niet ik heb het 5 jaar gespeeld..

 3.   
  soulzx3's avatar

  ”Koen45″ schreef, "Ik hoop dat dit een WoW killer word. WoW is echt helemaal niks meer aan IMO. Blizzard is out of idea’s. Nee ik haat WoW niet ik heb het 5 jaar gespeeld.."

  Das waar, ik denk dat ze naar WoTLK beter meteen aan een nieuwe MMO hadden moeten werken, misschien ook wel in het warcraft universum, aangezien daar nog heel veel over te vertellen is, maar ze hadden sowieso aan een nieuwe moeten gaan werken, ik zeg niet dat cataclysm slecht is, beter zelfs ik vind het een van de leukste expansions…
  Naja, ik verheug menu al op project TITAN
  OT: ja het ziet er allemaal best wel mooi uit, ik denk dat ik het spel eens ga spelen zodra die uit komt.

 4.   
  EnkiBook's avatar

  Deze game gaat de shizz worden. Ik zeg eerlijk dat ik WoW al een fiks aantal jaartjes speel en dat ik het nu ook wel een beetje zat begin te worden.
  Hopelijk is PvP in deze game beter geregeld. Natuurlijk is het zo dat als je de level cap gehaald hebt dat er dan maar een paar dingen over blijven om te doen. Ik ben echter van mening dat dit bij een MMO hoort.

 5.   
  Sarge's avatar

  Dit vind ik er echt vet uitzien!