Mark Romanek belangrijkste kandidaat voor The Lost Symbol

Toen Dan Brown’s nieuwste mysteriethriller, The Lost Symbol, uitkwam, was eigenlijk wel duidelijk dat ook dit boek weer verfilmd zou worden. Brown’s bestsellers hebben al twee keer eerder bewezen goed filmmateriaal te bieden: The Davinci Code en Angels & Demons (bij de lezer beter bekend als Het Bernini Mysterie) gingen al voor. Ook The Lost Symbol werd weer een groot succes, dus is het logisch dat ook hier weer een film van komt.

Eerder werd overigens al bekend dat Brown zelf het script zal schrijven. Nu doemt ook de eerste naam voor de regiestoel op: Mark Romanek (Never Let Me Go) lijkt de beste papieren te hebben. Ron Howard, regisseur van The Davinci Code en Angels & Demons, zal het project nog niet helemaal loslaten. Hij gaat produceren, samen met Brian Grazer, zijn partner bij Imagine Entertainment.

Dan is er tot slot nog de hoop te melden dat Tom Hanks weer terugkeert om voor een derde keer professor Langdon te spelen. Er is nog geen deal gemaakt, maar laten we hopen dat die er snel komt. Want Langdon en Hanks zijn intussen natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren