Een populair Zelda-voorwerp keert niet terug in Skyward Sword

Voor velen kan dit bericht een (matige) spoiler zijn, dus mocht je niet willen weten welk voorwerp zal ontbreken in het aankomende The Legend of Zelda: Skyward Sword, dan wordt geadviseerd om nu een ander nieuwsbericht op te zoeken.

De liefhebbers die het geheim echter wel willen weten, kunnen met met een gerust hart verder lezen. Tijdens een nieuwe aflevering van Iwata Asks wist Satoru Iwata, president van Nintendo, te vertellen dat de boemerang niet terug zal keren.

De beste man verklaart de afwezigheid van het frequent terugkerende voorwerp met de kever, die nu dient als een vervanger voor de boemerang. De functie van beide voorwerpen is namelijk in principe hetzelfde: het verkrijgen van andere voorwerpen op lange afstand.

 1.   
  -Arthur-'s avatar

  Wel leuk dat ze toch wat kleine aanpassingen durven te verrichten. Ben toch erg benieuwd naar het eindresultaat, en de reacties van de fans. 🙂

 2.   
  Superwasbeer's avatar

  Zou wel leuk zijn geweest met precieze controls… Maar dat beetle dingetje is dan weer compensatie

 3.   
  firehopper211's avatar

  Dat met die Motion Plus Control werkt heel precies, K’vraag me af hoe nauwkeurig het met die controls het zou zijn geweest als die Boomerang er wel in had gezeten met of zonder die beetle. Die beetle stuurt wel lekker, t’s alleen jammer dat die boomerang er niet meer in zit. 🙁

 4.   
  King of Heroes's avatar

  vind ik niet erg… ik was nooit een erg grote fan van de boemerang.. vooral in OCOT… niet handig om mee te mikken :p