Komt The Legend of Zelda: Skyward Sword naar de Switch?

Leuk nieuws uit Japan, want Eiji Aonuma, regisseur van de The Legend of Zelda-reeks, heeft zich laten zien bij een concert met muziek uit de franchise. Tijdens het concert werd hem een aantal vragen gesteld en een van zijn antwoorden was:

“We know what you are thinking – Skyward Sword for Switch. Right?”

Via twitter lieten bezoekers van het concert al snel weten lyrisch te zijn met het idee. Eerder werd The Legend of Zelda: The Wind Waker al van een remake voorzien voor de Wii U. Tijdens de GDC in 2017 werden al beelden van Skyward Sword getoond, met als boodschap dat ze ermee aan het testen waren, zonder een release te bevestigen.

The Legend of Zelda: Skyward Sword is eerder verschenen voor de Wii en verplichtte spelers gebruik te maken van de Wii MotionPlus-controllers. Dit was de reden dat veel Zelda-fans de game links hebben laten liggen. Voor hen en voor vele andere fans zal dit fantastisch nieuws zijn, al is het nog niet officieel door Nintendo bevestigd.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Het is een van de Zelda games die ik nog niet gespeeld heb. Zou leuk zijn als die voor een schappelijke prijs beschikbaar komt.

 2.   
  Papachico's avatar

  @Thijs.:

  Aanrader. 1 van de beste Zelda games imo. Tevens is dit het begin van de Zelda reeks 🙂