Uncharted 3 offline en online functies apart zonder PSN Pass

Justin Richmond, director van Uncharted 3: Drake’s Deception, is van mening dat Naughty Dog haar nieuwste game in twee aparte delen uit had moeten brengen, als er geen PlayStation Network Pass was ingevoerd. Volgens hem is de PSN Pass een onderdeel van het geheel, en anders wordt de online functie in zijn volledigheid apart uitgebracht.

..or we offer online completely in its entirety.

..complete offline package as well, so if you want to play the co-op with a friend, you can do that offline.

Richmond zegt dat er duizenden uren content zitten in de online variant van Uncharted 3, en daar hoort co-op ook bij. De co-op kent een geheel eigen verhaal dat de game ook echt afmaakt. De content, zowel in de online multiplayer als de co-op, is dermate uitgebreid dat Naughty Dog dit niet gratis kan houden.
We’re giving out a huge amount of content, and part of the reason for the online pass is that when that stuff goes online, it isn’t free. We have to pay for servers and all this different stuff to maintain it, and so at some point games have to make money. It’s a business, and we just want to be able to continue to provide that kind of content
Tweedehands spelers zullen de PSN Pass aan moeten schaffen om online te kunnen. Richmond zegt dat dit nodig is, omdat er servers betaald moeten worden en er nog content wordt gecreëerd na de release van Uncharted 3.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dus ze hadden een disc Online moeten uit brengen en een disc offline :S, Je heb ook mensen die het spel niet online spelen dus die code niet zullen gebruiken als ze het spel verkopen( Kijk een groot groep zal dit niet zijn maar je heb ze wel).