Caspian Border nu openlijk speelbaar in PC-bèta Battlefield 3

Mocht je de afgelopen week geen kans hebben gehad om deel te nemen aan de Caspian Border-map in de PC-bèta van Battlefield 3, dan kun je nu alsnog uit je dak gaan, want DICE heeft de map nu openlijk speelbaar gemaakt voor iedereen.

Caspian Border geeft een ware indruk van wat de game te bieden zal hebben, want je kunt onder andere met jets en tanks aan de slag op deze map. De modus is logischerwijs nog steeds het welbekende Conquest. Alvast veel plezier toegewenst!

  1.   
    Coldkiller_NL's avatar

    Dit word echt de hele middag spelen 😀

  2.   
    TheUltimateZerg's avatar

    dan maar gelijk ff de pc beta downloaden! o/

  3.   
    Nitrix31's avatar

    Verheug je er niet te veel op. Op elke caspian border server is enorme server lag. Hoop dat ze dit nog ff snel fixen voor de beta eindigt. Want met of zonder lag, de map ziet er echt vet uit. 😆

  4.   
    Hitman047's avatar

    Houd er wel rekening mee dat dit het laatste weekend van de open beta is. Maandag 10 oktober is deze weer voorbij, en zullen we moeten wachten tot de final release. 😉

  5.   
    maxmeyer's avatar

    Komt Caspian Border ook nog op de console-beta?

  6.   
    Hitman047's avatar

    maxmeyer schreef, "Komt Caspian Border ook nog op de console-beta?"

    Nope PC-only.

  7.   
    RemcoM94's avatar

    ÜBER! Ik weet waar ik nu mee bezig ga 🙂

  8.   
    Warboy's avatar

    Hij is idd speelbaar! MAAR niet zonder elke seconde en lag spike te ondergaan… niet echt speelbaar te noemen… is niet echt leuk om het zo te spelen…

  9.   
    infamous's avatar

    Helaas niet op consoles 🙁

  10.   
    Supermanneke's avatar

    Balls, ik kan tot morgen 14:00 nie spelen :(.

  11.   
    Flapjack's avatar

    Lex31Killer schreef, "Verheug je er niet te veel op. Op elke caspian border server is enorme server lag. Hoop dat ze dit nog ff snel fixen voor de beta eindigt. Want met of zonder lag, de map ziet er echt vet uit. 😆 "

    die lag komt omdat deze map voor publiek open is, ze kunne stress testen om te kijken wat hun servers aan kunnen en wat niet en dan kunnen bijstellen. http://battlefieldo.com/caspian-border-confirmed-public/

  12.   
    zultrax's avatar

    Ik moet me echt inhouden om de beta niet te downloaden, maar ik heb een afspraak met mezelf… Ik zie 27 oktober wel hoe vet het is 🙄

  13.   
    Wouter's avatar

    Damn, huge server lag. Dit is echt onspeelbaar. 🙁

  14.   
    meatball's avatar

    hmm, heb de game nog niet eens draaiend gehad hier… Dus van mij mag hijgelijk de prullebak in als hij hier binnen is…

  15.   
    ReflexStrikerNL's avatar

    meatball schreef, "hmm, heb de game nog niet eens draaiend gehad hier… Dus van mij mag hijgelijk de prullebak in als hij hier binnen is…"

    het is een beta geen demo logisch dat hij soms niet werkt -.-

  16.   
    Burrows's avatar

    Jammer niet op console 🙁

  17.   
    alround gamer's avatar

    Waarom nou niet op de consoles?

  18.   
    Mile5's avatar

    De servers die metro draaiden lijken niet op te kunnen tegen caspian border, getuige de rubber-banding. Moet wel zeggen dat het echt nodig is om het publiek wat anders te laten zien dan metro, wat een slap aftreksel is van wat battlefield hoort te zijn.

  19.   
    meatball's avatar

    ReflexStrikerNL schreef, "

    ”meatball” schreef, "hmm, heb de game nog niet eens draaiend gehad hier… Dus van mij mag hijgelijk de prullebak in als hij hier binnen is…"

    het is een beta geen demo logisch dat hij soms niet werkt -.-"

    als je een beta uitbrengt, dan hoort hij alsnog gewoon op te starten/ te joinen… Dat doet hij gewoon niet. Terwijl alle andere games prima werken. Tis gewoon een kut systeem wat EA nu gebruikt… Ga nu weer lekker verder met Rage.

  20.   
    gijs8888's avatar

    meatball schreef, "hmm, heb de game nog niet eens draaiend gehad hier… Dus van mij mag hijgelijk de prullebak in als hij hier binnen is…"

    Wat werkt er niet? Misschien kan google of ik helpen? 😛

  21.   
    DutchFreeze's avatar

    Kut dat ik het nu pas lees 🙁

  22.   
    PSPfreaky's avatar

    meatball schreef, "

    ”ReflexStrikerNL” schreef, "[quote=”meatball”].."

    het is een beta geen demo logisch dat hij soms niet werkt -.-"

    als je een beta uitbrengt, dan hoort hij alsnog gewoon op te starten/ te joinen… Dat doet hij gewoon niet. Terwijl alle andere games prima werken. Tis gewoon een kut systeem wat EA nu gebruikt… Ga nu weer lekker verder met Rage.[/quote]

    Als je eens gaat zoeken op Google, dan vind je het antwoord. Laat me raden: Joining server?

    Waarom niet op consoles: Jullie spelen al met 24 man op de Operation Metro map. Met Caspian Border zal het ook zo blijven, terwijl het op de PC van 32 spelers (Rush in Operation Metro) naar 64 spelers gaat in de Caspian Border map. Voor de servers maakt het op de console geen ene reet uit. Een server met 64 spelers eist gewoon wat meer.

    Ik las vanmiddag rond 12 uur dat Caspian Border speelbaar was voor iedereen. Toen ben ik gelijk begonnen. Tot 14:00uur geen lagg gehad, maar daarna begon het pas te laggen. Vanaf 18:30uur had ik een server gevonden die lagg-vrij is.Tot 00:15uur totaal geen lagg gehad.

    Het vliegen in jets moet ik nog even aan wennen, maar de map is echt super 😀