Remedy helpt Rockstar met Max Payne 3

De ontwikkelaar van de originele Max Payne, Remedy (Alan Wake), helpt Rockstar met de ontwikkeling van Max Payne 3. Ze geven vooral feedback, want de mening van de maker van het eerste deel is natuurlijk erg belangrijk. De grote baas van Remedy, Matias Myllyrinne, vindt dit een logische samenwerking:

“We’ve been friends with Rockstar for a very long time, personally and then, obviously, as companies: we’ve collaborated on Max Payne 1 and Max Payne 2. When they went about building Max Payne 3, they opened up the conversation.”

“They were kind enough to give us builds, and then asking for feedback. In that way, I think it’s felt natural.”

Na het afronden van Max Payne 2 heeft Remedy de franchise aan Rockstar verkocht en het derde deel moet dan ook in maart 2012 verschijnen. Remedy is intussen bezig met een nieuw Alan Wake project, wat overigens geen direct vervolg moet worden.

 1.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Remedy is the best!!! Alan WAke is the best…Nog steeds jammer dat ze Max hebben verkocht aan Rockstar…Ik weet hoe goed Alan Wake eruit zag tegenover GTA & RDR, dan zag Alan Wake er 3x beter uit en spannender en was eigenlijks ook een free roam game…de elementen van free roam waren duidelijk te zien/spelen. Ik vind Alan Wake nog steeds een van de beste (SP) games OOIT. 8) Rockstar heeft denk ik hulp nódig om een waardig vervolg te maken van Max Payne…

 2.   
  GamerJaime's avatar

  megasega schreef, "Remedy is the best!!! Alan WAke is the best…Nog steeds jammer dat ze Max hebben verkocht aan Rockstar…Ik weet hoe goed Alan Wake eruit zag tegenover GTA & RDR, dan zag Alan Wake er 3x beter uit en spannender en was eigenlijks ook een free roam game…de elementen van free roam waren duidelijk te zien/spelen. Ik vind Alan Wake nog steeds een van de beste (SP) games OOIT. 8) Rockstar heeft denk ik hulp nódig om een waardig vervolg te maken van Max Payne…"

  Hoezo jammer? Rockstar bewijst naar mijn mening keer op keer dat ze onwijs goed zijn in het vertellen en maken van een singleplayer (Red Dead Redemption,LA Noire etc). En daarbij zag de korte trailer van Max Payne 3 er al onwijs vet uit! Kortom het zal mij niks verbazen als dit gewoon DE knaller van volgend jaar gaat worden!

 3.   
  Sub-Zeuro's avatar

  jaime360gamer schreef, "

  ”megasega” schreef, "Remedy is the best!!! Alan WAke is the best…Nog steeds jammer dat ze Max hebben verkocht aan Rockstar…Ik weet hoe goed Alan Wake eruit zag tegenover GTA & RDR, dan zag Alan Wake er 3x beter uit en spannender en was eigenlijks ook een free roam game…de elementen van free roam waren duidelijk te zien/spelen. Ik vind Alan Wake nog steeds een van de beste (SP) games OOIT. 8) Rockstar heeft denk ik hulp nódig om een waardig vervolg te maken van Max Payne…"

  Hoezo jammer? Rockstar bewijst naar mijn mening keer op keer dat ze onwijs goed zijn in het vertellen en maken van een singleplayer (Red Dead Redemption,LA Noire etc). En daarbij zag de korte trailer van Max Payne 3 er al onwijs vet uit! Kortom het zal mij niks verbazen als dit gewoon DE knaller van volgend jaar gaat worden!"

  Ik ben van mening dat Remedy beter is in epische singleplayer games te maken, Remedy begrijpt wat een echte gamer echt wil. 8) Rockstar zit meer in open wereld…wat ook erg leuk kan zijn maar denk dat dat een ander verhaal is..en wat in de toekomst pas echt leuk wordt, voor mij.(graphics GTA7) 😉

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Als de game er door beter word zijn ze goed bezig 😀

 5.   
  GamerJaime's avatar

  megasega schreef, "

  ”jaime360gamer” schreef, "[quote=”megasega”].."

  Hoezo jammer? Rockstar bewijst naar mijn mening keer op keer dat ze onwijs goed zijn in het vertellen en maken van een singleplayer (Red Dead Redemption,LA Noire etc). En daarbij zag de korte trailer van Max Payne 3 er al onwijs vet uit! Kortom het zal mij niks verbazen als dit gewoon DE knaller van volgend jaar gaat worden!"

  Ik ben van mening dat Remedy beter is in epische singleplayer games te maken, Remedy begrijpt wat een echte gamer echt wil. 8) Rockstar zit meer in open wereld…wat ook erg leuk kan zijn maar denk dat dat een ander verhaal is..en wat in de toekomst pas echt leuk wordt, voor mij.(graphics GTA7) 😉 [/quote]
  Tsja ik ben ook meer van de sandbox games. 😉

 6.   
  JonsoN's avatar

  Nog steeds jammer dat ze Max hebben verkocht aan Rockstar

  Max Payne is altijd al van Rockstar geweest hoor 😉
  En wat al eerder gezegd is, Rockstar weet gewoon van wanten.

 7.   
  Sub-Zeuro's avatar

  JonsoN schreef, "

  Nog steeds jammer dat ze Max hebben verkocht aan Rockstar"

  Max Payne is altijd al van Rockstar geweest hoor 😉
  En wat al eerder gezegd is, Rockstar weet gewoon van wanten.

  Ach ja, zo leer je weer wat op GN. Oorspronkelijk van 3dRealms en Remedy, later voor de consoles uitgegeven door Rockstar. sirios ik dacht dat Remedy de orginele makers waren en developers, dat zijn eigenlijks dus wél 3dRealms en Remedy Entertaiment..voor pc(windows)..En voor consoles dus Rockstar 😕 Maar t/m deel 2 nog steeds gemaakt door 3dRealms en Remedy!
  😛 Tot nu dus….met deeltje 3