Win vrijkaartjes voor The Lion King 3D!

Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug en beter dan ooit! Dit najaar is Disney’s: ‘”The Lion King” (©2011 Disney) voor het eerst in 3D te zien in de bioscoop. Een onvergetelijk verhaal, adembenemende animaties, geliefde personages en met awards bekroonde muziek. Een echte Disney klassieker die de avonturen volgt van Simba, de zoon van leeuwenkoning Mufasa.

Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Zijn jaloerse oom Scar is het daar niet mee eens. Terwijl Simba van een onbezorgde jeugd geniet in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena’s een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen en zo zelf de macht te kunnen grijpen. Helemaal alleen in de woestijn moet Simba zien te overleven. Al gauw komt hij het hilarische stokstaartje Timon en zijn hartelijke vriend Pumbaa het wrattenzwijn tegen. Samen gaan ze een zorgenloze levensstijl tegemoet, ofwel ‘’Hakuna Matata’’.

Simba gaat zijn verantwoordelijkheden uit de weg, totdat hij zich realiseert dat het zijn lot is om terug te keren naar zijn koninkrijk en zijn koningschap op te eisen. Dit verhaal waarin moed, loyaliteit en hoop samenkomen maken dit een tijdloos en onvergetenlijk avontuur voor alle leeftijden.

In samenwerking met Disney Pictures mogen we 3 mensen blij gaan maken met ieder 2 vrijkaartjes voor The Lion King 3D. Meedoen is, uiteraard, weer heel simpel:

Laat ons weten dat je heel graag wilt winnen! Dit kan met een reactie onder dit nieuwsbericht, een ReTweet op Twitter of door op Facebook de link naar dit nieuwsbericht leuk te vinden. Of val extra op en doe het allemaal!

Doe dit wel op tijd, want deelnemen kan tot en met woensdag 12 oktober. Prijswinnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

The Lion King draait vanaf 5 oktober in de bioscopen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren