Gears of War 3 inmiddels 3 miljoen keer verkocht

Het lijkt erop dat Gears of War 3 het ultieme vervolg is geworden op het befaamde Gears of War 2, want het derde deel binnen de welbekende reeks is inmiddels drie miljoen keer verkocht. Dit wist Microsoft vandaag met trots bekend te maken, waarbij ook Epic Games, en Cliff Bleszinksi, natuurlijk erg tevreden zijn met dit succes.

In onze uitgebreide review maakte onze Locust-verslindende hoofdredacteur Michiel reeds duidelijk dat we te maken hebben met een perfecte game. Zijn jullie al in het bezit van Gears of War 3?

 1.   
  Steen's avatar

  dat verdiend deze game ook zeket met een 10! 😀

 2.   
  sthij's avatar

  Ik ga hem halen als die lekker goedkoop is 8) .

 3.   
  LXZ-76's avatar

  Nee ik wacht op een GN prijsvraag :p

 4.   
  sthij's avatar

  Net alsof je ooit een prijsvraag wint….

 5.   
  infamous's avatar

  Jammer dat ik geen xbox heb, gelukkig me vriend wel 🙂

 6.   
  FishHookz's avatar

  the-assassin-man schreef, "dat verdiend deze game ook zeket met een 10! 😀 "

  Indd ik vind ook dat deze game een 10 verdiend 😉 Graphics zijn erg mooi en de Campaign is zoals gewoonlijk erg sterk en persoonlijk 🙄 Ik ga deze game nog wel een jaar spelen hoor 😆

 7.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ik heb deel 2 nog niet eens gehaald. Toch binnenkort maar eens doen.

 8.   
  Dude…'s avatar

  ik ga hem 2012 nog wel een keer halen, moet eerst 2 nog een keertje van iemand lenen. komt er nog een GN prijsvraag met gears 3?

 9.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Ik heb em, en hij is gewoon VET. Je kan wel zien dat de 3D funtie er later aan toegevoegd is maar nog steeds wel indrukwekkend mooi. ben nou coop aan het spelen. Online heeft verder genoeg te bieden voor vele uren speelplezier! Maar nu eerst de beta van … 8)