Onthulling nieuwe Pokémon-game verwacht in december op Jump Festa

In Japan wordt jaarlijks Jump Festa georganiseerd, een evenement dat zich volledig richt op anime en manga. Op dit evenement doen Nintendo en Square Enix vaak aankondigingen, waarbij de bedrijven ook dit jaar weer aanwezig zijn.

We mogen ditmaal verrast worden, want het is zojuist bekend geworden dat The Pokémon Company tevens aanwezig zal zijn op het evenement. Het is de eerste keer dat het bedrijf hieraan deelneemt, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.

Het gerucht gaat namelijk dat The Pokémon Company een nieuwe Pokémon-game zal onthullen op Jump Festa. Wellicht de veelgevraagde remake van Ruby & Sapphire of een zesde generatie-game? We zullen het over enkele maanden ontdekken.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Ben nog steeds bezig met White 😆

  2.   
    Superwasbeer's avatar

    Ik wil een soort pokemon-colleseum achtig avontuur maar dan op de 3DS én online. Dan ben ik helemaal finito met Pokemon 😀

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Superwasbeer schreef, "Ik wil een soort pokemon-colleseum achtig avontuur maar dan op de 3DS én online. Dan ben ik helemaal finito met Pokemon :D"

    Klinkt wel goed 😛 Ik zou ook best een Colloseum-achtige game willen op de DS/3DS :]

  4.   
    Luuky's avatar

    Ben gestopt met het spelen van Pokemon na Emerald. Vond het een beetje geld verspilling om een Nds te kopen voor alleen Pokemon Diamond of Pearl.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb in juli ongeveer black helemaal uitgespeeld heb alle pokemons alles gedaan dus van mij mag er wel een nieuwe komen weer 😀

  6.   
    fdennis's avatar

    Sowieso geen 6 gen. 5 gen is er maar net en om de 4 jaar kwam er meestal een nieuwe. Ik denk een soort White-Black zoals Platinum en Emerald. Miss wel een story over Genesect , Keldeo en nog 1 die nog niet was.

  7.   
    DGonlag2's avatar

    fdennis schreef, "Sowieso geen 6 gen. 5 gen is er maar net en om de 4 jaar kwam er meestal een nieuwe. Ik denk een soort White-Black zoals Platinum en Emerald. Miss wel een story over Genesect , Keldeo en nog 1 die nog niet was."

    Ja dat zou best kunnen, maar ook dat is nog een beetje te snel als we naar de tijdlijn van pokemon games kijken.
    Ik verwacht de aankondiging van R/S/E remake, al duurt het dan waarschijnlijk nog een jaar voordat het hier uitkomt.

  8.   
    -Arthur-'s avatar

    Nog nooit een Pokemon game gespeeld. Ben benieuwd naar de 3DS Pokemon die binnenkort gaat uitkomen. 🙂

  9.   
    I Juggy I's avatar

    wee een nieuwe, wat wordt het deze keer.
    Pokemon paars & roze 🙄