Gears of War 3 grootste release van het jaar

Microsoft en Epic Games hebben een nieuwe mijlpaal bereikt met Gears of War 3. Het spel is in de eerste vijf dagen na de release wereldwijd ruim 3 miljoen keer over de toonbank gegaan, waarmee de game vaker is verkocht dan de eerste twee Gears of War-games in de eerste week bij elkaar. Ook mag het zich dankzij deze indrukwekkende prestatie voorlopig de grootste release van het jaar noemen, een record dat voorheen op de naam van Pokémon Black & White stond. Gears of War 3 kent tevens de op vijf na grootste releaseweek voor een Xbox 360-game ooit.

Niet alleen de consument was dus zeer enthousiast over Gears of War 3, ook critici waren uitermate lovend over het spel. De game wist een Metacritic-score van 9.1 binnen te slepen en Michiel beloonde Gears of War 3 zelfs met het hoogst mogelijke cijfer! Naar verwachting zal het spel de komende weken nog miljoenen keren over de toonbank gaan en analisten schatten zelfs dat de game in totaal zo’n acht miljoen verkopen zal genereren. Het commerciële succes van Gears of War 3 is dus nog lang niet ten einde.

 1.   
  Ghost Of Tim's avatar

  Grootste release van het jaar.. 🙄 tot nu toe, er komen nog heel wat toppers aan

 2.   
  xColdNight's avatar

  @ Ghost Of Tim idd… Valt te betwijfelen of dit zo blijft.
  OT: Terecht dat het zo goed verkoopt, tis echt weer een geweldige Gears=]

 3.   
  Extremegamer's avatar

  mw3 en bf3 kome er nog aan, en skyrim ook, maar die zal iets minder gekocht worden aangezien niet iedereen alle toppers haalt

 4.   
  FishHookz's avatar

  Ghost Of Tim schreef, "Grootste release van het jaar.. 🙄 tot nu toe, er komen nog heel wat toppers aan"

  Nou voor mij is Gears of War 3 de beste game die dit jaar uitkomt hoor 😆 Maar mensen vinden natuurlijk MW3 beter of Battlefield 3 🙄

 5.   
  Ika Q's avatar

  Ik weet vrijwel zeker dat met Skyrim de bom los gaat barsten. Dat is voor mij echt meest verwachte game.

 6.   
  MisterMDW's avatar

  Ik moet nog steeds gears of war 2 uitspelen !!! En dat komt er steeds maar niet van aargh !!!echt irritant, vooral omdat het er de komende maanden niet beter op wordt… 🙁 Dus word hem kopen na de andere grote titels, maar ik maak mijn gears triologie sowieso compleet hoe dank ook !!! 😛

 7.   
  FishHookz's avatar

  mikeydw schreef, "Ik moet nog steeds gears of war 2 uitspelen !!! En dat komt er steeds maar niet van aargh !!!echt irritant, vooral omdat het er de komende maanden niet beter op wordt… 🙁 Dus word hem kopen na de andere grote titels, maar ik maak mijn gears triologie sowieso compleet hoe dank ook !!! 😛 "

  Zeg je clantag en ik speel hem binnenkort met je uit 😉 Gears of War ? Daar ben ik altijd klaar voor 😆

 8.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Voor de X360 inderdaad ja.
  Uncharted 3 is dat zekker wel voor de PS3.
  En Modern Warfare 3 & Battlefield 3 is voor beide console’s + pc de grootste release van het jaar.

 9.   
  Chinook's avatar

  Grootsheids waanzin.

 10.   
  mmx's avatar

  @ Chinook ik vind wel dat jij een beetje gelijk hebt met grootheids waanzin er komen nog zo veel mooie titels aan neem er maar een Rage en battlefield 3 en ga zo maar door het is best een vermakelijke game GoW3 maar vergeet ook deeltje 2 en een niet .

 11.   
  DeAdSeYe's avatar

  Extremegamer schreef, "mw3 en bf3 kome er nog aan, en skyrim ook, maar die zal iets minder gekocht worden aangezien niet iedereen alle toppers haalt"

  Gears of War 3 is xbox 360 exclusief. Die andere console zijn multi-platform dus he lijkt mij zéér logisch tot de andere games in totaal meer gaan verkopen.

  Dan moet je meer per console rekenen, maar Gears Of War 3 is pas uit dus die schatting kunnen we pas volgende jaar doen welke precies het beste is verkocht op de xbox 360.

 12.   
  firehopper211's avatar

  De hoge cijvers over het internet laten zien dat dit een absolute HARDCORE TOPPER is!! 😆