Mel Brooks brengt ons Pizzaman

Op 85-jarige leeftijd is Mel Brooks nog altijd springlevend. Zijn laatste film, Dracula: Dead and Loving It dateert alweer uit 1995 en was een enorme tegenvaller. Deze keer komt hij niet met een parodie à la Young Frankenstein, Spaceballs of Robin Hood: Men in Tights, maar met een heuse slasherfilm. Het verhaal gaat over een man die opgenomen werd in een gekkenhuis, vrijkomt en als pizzabezorger de mensen vermoord die ervoor zorgden dat hij in het gesticht terecht kwam.


Steve Haberman die heeft meegewerkt aan de spoof op Dracula, is al een tijdje klaar met zijn scenario en zal de film ook regisseren.
Steve Haberman is a very good screenwriter and just a natural director who knows everything there is to know about directing a horror movie. Born to do it. Born to be a horror film director.
Mel Brooks laat nog meer oude bekenden opdraven. Cary Elwes, die de hoofdrol speelde in zijn Robin Hood persiflage en bekend is van de eerste Saw, speelt in Pizzaman de rol van detective. Stacy Keach is een van de evil dokters van het gekkenhuis. Wie de pizzaman gaat vertolken blijft volgens de legendarische filmmaker een onbekende.
Once you see that it’s an actor who you know, you wouldn’t believe he’s going to cut people’s throats. So you don’t know who the Pizza Man is. We might do a kind of worldwide audition, or a U.S. audition, where we find a newcomer who could be the next big star.
Het filmen begint ergens deze winter.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren