The Sims Social is Farmville voorbij

Ja mensen ik weet het! Wij zijn hardcore gamers en wat moeten wij met deze informatie? Nou, het is wel heel belangrijk om de ontwikkelingen van deze Facebook-games in de gaten te houden, want ze worden schandalig veel gespeeld en ook onze eigen hardcore ontwikkelaars houden zich er behoorlijk mee bezig.

Electronic Arts zal een flesje champagne opentrekken vandaag, want hun Sims Social is het megasuccesvolle Farmville voorbij op Facebook. Ze meten overigens de maandelijkse actieve gebruikers voor dit lijstje en dat is op zijn minst knap te noemen. The Sims Social heeft nu 36 miljoen spelers! Electronic Arts is nu de tweede speler wereldwijd met Facebook-games met 77,8 maandelijkse actieve spelers. Heer en meester is nog steeds Zynga, met 273 miljoen actieve spelers per maand.

EA is goed bezig op het gebied van social games en de plannen zijn nog groter, want onlangs heeft het bedrijf PopCap overgenomen, de ontwikkelaar van onder andere Peggle, Bookworm, Plants vs. Zombies en Bejeweled. De nieuwe slogan voor de social games van PopCap is nog niet bekend, maar wij raden het volgende aan:

“EA PopCap, it’s in the Mini-game!”
 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  You where saying?

  Electronic Arts is nu de tweede speler wereldwijd met Facebook-games met 77,8 maandelijkse actieve spelers.

  Wait, whut?

  Ook leuk hoe die twee berichten met de getallen gewoon wat totaal anders aangeven.

 2.   
  Broodbeleg's avatar

  Lees goed. In dit nieuwsbericht gaat het over het aantal spelers per maand. Dat andere bericht per dag.
  Also: Het is “you were saying” en niet “where”. Where = waar. 😉

 3.   
  Alfa Warrior's avatar

  Broodbeleg schreef, "Lees goed. In dit nieuwsbericht gaat het over het aantal spelers per maand. Dat andere bericht per dag.
  Also: Het is “you were saying” en niet “where”. Where = waar. ;)"

  Toch men quote gaat over 77.8 actieve spelers per maand.. juist…
  En over dat Engels, /care.

 4.   
  Broodbeleg's avatar

  Vertel me dan eens wat er precies fout is in de artikelen dan? Want de getallen die ze geven kloppen, naar hoe ik ze bekijk, wel degelijk. 🙄